Recurs AV

Wed, 26/06/2013 - 22:17 · per edrok
Tipus de recurs: 

Plegat / Nou disc de Playmodes

Plegat

de Playmodes
a Discontinurecords

Enmig de la pluja de fòrmules del hit, algoritmes armònics per tablet, i presets adotzenats, apareix aquest EP de Playmodes, un disc de concreció amb les formes i simple geni pel que fa al contingut. Apreciarem una paleta tímbrica ocurrent i desafiaments rítmics que sempre acaben tocant de peus a terra.
“Plegat” es presentarà en cinc talls envoltats de llenguatge arquitectònic, puresa tonal, i una impecable execució dels sil·lencis. Plecs, atomitzacions, repeticions, granulacions, expansions i compressions. Percepció de laboratori, de procés calculat i robòtica fina.

El disc es tenca amb una remescla de Motorheidi de un dels tracks: “Fold”, que quadra el cercle en sentit estricte, utilitzant recursos del dub, per fixar les atmòsferes que caracteritzen la versió original.

Sun, 31/05/2009 - 12:20 · per offtv

B'talla_Filastine + ProletariCratz

ProletariCratz pone imágenes a uno de los temas del último album de Filastine, Dirty Bomb.

El track se llama B' talla.

 

{mgmediabot}images/stories/2007/proletari cratz/B'TALLA_320.flv|false|320|255{/mgmediabot}

 

 

Sun, 08/06/2008 - 07:56 · per santi

Reaktor AV Weapons

weapon.jpg


En exclussiva per a la comunitat d'AVs de Telenoika, un download en forma d'ensemble de Reaktor.

Es tracta d'un conjunt d'efectes en sèrie que poden fer-se servir com a efectes d'àudio, o sincronitzats amb playmodes com a multiefectes audiovisuals en temps real. Es tracta, principalment, d'efectes temporals (delays, stretch, etc). Tots els efectes es poden llençar des de el panell de reaktor, o mitjançant notes midi (amb un teclat o pad de percussió).


Qualsevol modificació, afegit, tunning o comentari sobre els efectes es benvingut!


Download:
TheWeapon.ens

Pages

Subscribe to RSS - Recurs AV