Sat, 24/03/2018 - 12:46 · per neokinok
formacio-puntual

AVnode Estambul

Data del taller: 
03/04/2018 - 17:00 to 07/04/2018 - 22:00
Inscripció: 
Llista d'espera
Preu: 
50 €

AVnode Istambul

Dies: del 03/04/2018 al 07/04/2018
Horari: 17.00-22.00
Lloc : Festival Sonar, Istambul, Turquia
Llengua: Inglés
Més info i inscripcions: https://avnode.org/events/istanbul-av-residency-2018/

FLxER 7.0
Artistic residency | April 3 > 6

Video & LED Mapping
Workshop | April 7 | Sonar Istanbul

DECOL – New Media Studio
Showcase | April 7 | Sonar Istanbul

AVnode Network
Showcase | April 7 | Sonar Istanbul

FLxER 7.0 | Artistic residency | April 3 > 6
We are making an artistic residency to do an interactive mapping framework from 1 to 7 of April in Istanbul. The project is a 4 days residency to build a video mapping games framework with Touch Designer, and 1 day of workshops and presentations inside Sonar Istanbul 2018.

The aim is to develop a framework to let other people build their games in a more contemporary and powerful ambient as the Touch Designer is now representing. The idea came out from the work done by Gianluca Del Gobbo on FLxER; the last version of the software is able to load games and expose to this games OSC and the SVG maps that the game can use.

Once done this tool can be used not only for mapping or games, but in every live show where you want your visuals to interact with shapes you draw live.

Participants:
András Nagy – Hungary
Burak Dirgen – Turkey
Emanuele Tarducci – Italy
Gabor Kitzinger – Hungary
Gianluca Del Gobbo – Italy
Ricardo Silveira Cançado – Brazil
Stanislav Glazov – Russia
Stella Gelesh – Turkey

Mes tallers

 • Taller de Vídeo Mapping
 • TALLER DE GRÁFICA GENERATIVA. DIBUJANDO CON CÓDIGO

  La artista y tecnóloga creativa Alba G. Corral imparte este taller de introducción en el mundo de la gráfica generativa a través del uso de la herramienta Processing. Se trata de un lenguaje de programación y entorno de desarrollo integrado de código abierto basado en Java, de fácil utilización, y que sirve como medio para la enseñanza y producción de proyectos multimedia e interactivos de diseño digital.
  http://blog.albagcorral.com

  Objetivos :


 • Taller LiveAV festival Seco

  El taller que us proposem està dividit en quatre fases:


  1- Presentacions de diverses visions de la creació audiovisual en viu a través de diferents de professionales en actiu a modus de seminari.


  2- Treball dels estudiants en la creació de continguts audiovisuals.


  3- Després de la creació de continguts per part dels participants del taller, us proposem un parell de dates per a fer el seguiment de propostes, compartir experiències i el tancament de projectes.


 • Tècnica audiovisual aplicada a l'escena  Destinataris:


  El taller està dirigit a totes aquelles persones interessades en ampliar coneixements d'audiovisuals i posar-los en pràctica al món de les arts escèniques.


  Qualsevol persona interesada, estudiants de comunicació audiovisual, publicitat, editors de video, cinema documental, artistes visuals i profesionals del sector audiovisual o del sector de les arts escèniques


  Descripció:


  # Taller Tècnica de Video


 • Taller de Stop Motion

  Amb els estudiants de la Pinya, hem reconstruït tot el cicle de vida de les abelles, i hem parlat del perill de la seva extinció, un dels quals és el de les vespes asiàtiques. Les vespes asiàtiques han arribat aproximadament en 2010 a Espanya des d’Àsia, i són un veritable perill per a les abelles, ja que la vespa asiàtica adulta s’alimenta d’altres insectes i invertebrats. Per aquest motiu les nostres abelles siguin el sustent ideal en la fomentació de la seva dieta.