Thu, 28/04/2016 - 12:09 · per nuriaalcober
cicle-tallers

FESTIVAL MIRA BERLÍN : TALLER DE FULLDOME 360º

Data del taller: 
08/06/2016 - 15:00 to 10/06/2016 - 20:00
Inscripció: 
Oberta
Preu: 
190 €/ 240€

MIRA Berlin, que se celebrarà el dissabte 11 de juny a l’emblemàtic edifici Funkhaus Berlin, antiga seu de la ràdio de la República Democràtica Alemanya.
Tots els shows de la primera edició berlinesa del festival es caracteritzen per tenir un component de novetat, ja sigui perquè els artistes presenten nou album o perquè és la primera vegada que actuen a la ciutat. MIRA Berlin serà una jornada de més de 15 hores al voltant de les arts digitals.

MIRA Berlin ocuparà 3 espais del magnífic edifici històric, símbol del disseny institucional alemany, situat a l’est de la ciutat i a la vora del riu Spree: la Kultursaal, el Recording Hall 1 i el Recording Hall 2. A més, el MIRA Dome estarà instal·lada a l’exterior del recinte.

Contingut

El Fulldome Workshop 360º tractarà tots els aspectes d’un projecte Fulldome, la creació de continguts audiovisuals 360º amb Blendy 360 Cam, el plantejament tècnic i el mapeig de la cúpula -el MIRA Dome- amb el seu programari Blendy Dome VJ.

Professor

El Workshop estarà impartit per l’artista new media i cofundador del col·lectiu artístic United VJs, Pedro Zaz (Brasil).

Dates i lloc

El Fulldome Workshop 360º s’impartirà els dies 8, 9 i 10 de juny -amb classes de 4 hores cada dia-. La part teòrica del taller es realitzarà a les aules de la Funkhaus Berlin, mentre que la pràctica es realitzarà en el MIRA Dome instal·lat en l’exterior del mateix recinte, una cúpula geodèsica de 10 metres d’alt i 17 metres d’ample dedicada a projectes artístics envolvents en 360º.

El workshop està organitzat per MIRA, Eyesberg, Telenoika i United VJs i les places són limitades.

Preu del workshop

Si es realitza l'inscripció abans del 9 de maig: 190€
Si l'inscripció es realitza posteriorment 240€

Inscripcions
Cal escriure un mail a fulldomeworkshop@telenoika.net

Mes tallers

 • Video Mapping con VJ Eletroiman :: Darklight Studio

  EL CURSO:
  Presenta conceptos fundamentales sobre la técnica de Video Mapping, desde un punto de vista teórico y práctico.


  Contenido
  • Video mapping y sus conceptos y posibilidades.
  • Características del proceso de mapeo de superficie a través de proyecciones y el uso de su software.
  • Uso de equipos, teoría y práctica directa de proyección de un Video Mapping.


  Teoría del Video Mapping:
  -VideoMapping, superposición de realidades
  - Breve historia y referencias

 • Taller d’interacció so, llum i vídeo en directe
  • Interacció AV sense fils per viu, amb Abelton Live per música i Resolume Arena per vídeo, tot amb Touch OSC per la seva interfase gràfica.
   Els participants podran fer seu aparell AV, a la seva tablet o mòbil, per a fer una realització live més personal, mes còmode i de manera deslocalitzada. Amb això ja no cal estar a la cabina per punxar, i pots fer-ho ballant o a la barra des de el teu dispositiu mòbil.
 • Tècnica audiovisual aplicada a l'escena

  [b]Introducció[/b]
  En aquest taller farem un repàs de les tècniques emprades dins el món de l'escena per a displays audiovisuals. Veure'm des de projectors o òptiques fins a servidors AV, passant per algunes aplicacions de software que ens permetran controlar els nostres displays de manera remota.
  [b]
  INSCRIPCIONS/INSCRIPCIONES/REGISTER:[/b]
  https://www.telenoika.net/tallers-2020

  [b]Destinataris:[/b]

 • Taller de Vídeo Mapping
 • Postgrau Escenificació i Tecnologia Digital

  Posgrau Escenificació Digital
  En col:laboració amb Institut del teatre de Barcelona, Hangar, Nau Estruch, Universitat Politecnica de Catalunya, Universitat Oberta de Catalunya

  Equip docent i de coordinació: Elisabet Castells i Negre, Jan Mech, Nuria Legarda, Cecilia H. Molano, Alba Corral, Àlex Posada, Nico Hermansen, Oriol Ibáñez i Xavier Gibert.

  dates: 10/01/2020-19/12/2020

  Lloc: Institut del Teatre, P.ça Margarita Xirgu

  Presentació