Mon, 08/10/2018 - 18:10 · per neokinok
formacio-puntual

MAPPING CANALLA. HOSTAFRANCS 2018

Data del taller: 
17/09/2018 - 22:00 to 06/10/2018 - 23:00
Inscripció: 
Tancada
Preu: 
0 €

TALLER DE VIDEO MAPPING AMB LES ESCOLES: MIQUEL BLEACH I JOAN PELEGRÍ.
Districte Sants-Montjuïc


Dintre de les activitats de la Festa Major d’Hostafrancs 2018


Video mapping a la façana de l’Escola Miquel Bleach, Plaça Joan Pelegrí


La canalla ens explica com s’imagina el seu barri i com veu la Festa Major d'Hostafrancs a través del llenguatge del video mapping realitzat amb tècniques tan variades com el dibuix o la programació informàtica amb Scratch. Aquest és un taller de Telenoika realitzat per Neokinok.


Escola Miquel Bleach
Director: Albert Inglés
Mapping, dibuix i barri.
Els alumnes d'aquesta escola han treballat temes com: l'arquitectura del barri d’Hostafrancs, la seva escola, la creació de dibuix i vídeo i la Festa Major d’Hostafrancs 2018.


Escola Joan Pelegrí
Professor: Víctor Ranera
Informàtica Scratch.
Els alumnes d'aquesta escola han treballat temes com: Festa Major d’Hostafrancs 2018, La Magrana, Concerts i música, Gegants, Fira Medieval, Tabalers (timbalers), Xocolatada, 90 anys -BAM (Bàsquet Ateneu Montserrat), Hip Hop, 30 anys -FAECH (Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs).

Mes tallers

 • Taller de Vídeo Mapping
 • TALLER DE GRÁFICA GENERATIVA. DIBUJANDO CON CÓDIGO

  La artista y tecnóloga creativa Alba G. Corral imparte este taller de introducción en el mundo de la gráfica generativa a través del uso de la herramienta Processing. Se trata de un lenguaje de programación y entorno de desarrollo integrado de código abierto basado en Java, de fácil utilización, y que sirve como medio para la enseñanza y producción de proyectos multimedia e interactivos de diseño digital.
  http://blog.albagcorral.com

  Objetivos :


 • Taller LiveAV festival Seco

  El taller que us proposem està dividit en quatre fases:


  1- Presentacions de diverses visions de la creació audiovisual en viu a través de diferents de professionales en actiu a modus de seminari.


  2- Treball dels estudiants en la creació de continguts audiovisuals.


  3- Després de la creació de continguts per part dels participants del taller, us proposem un parell de dates per a fer el seguiment de propostes, compartir experiències i el tancament de projectes.


 • Tècnica audiovisual aplicada a l'escena  Destinataris:


  El taller està dirigit a totes aquelles persones interessades en ampliar coneixements d'audiovisuals i posar-los en pràctica al món de les arts escèniques.


  Qualsevol persona interesada, estudiants de comunicació audiovisual, publicitat, editors de video, cinema documental, artistes visuals i profesionals del sector audiovisual o del sector de les arts escèniques


  Descripció:


  # Taller Tècnica de Video


 • Taller de Stop Motion

  Amb els estudiants de la Pinya, hem reconstruït tot el cicle de vida de les abelles, i hem parlat del perill de la seva extinció, un dels quals és el de les vespes asiàtiques. Les vespes asiàtiques han arribat aproximadament en 2010 a Espanya des d’Àsia, i són un veritable perill per a les abelles, ja que la vespa asiàtica adulta s’alimenta d’altres insectes i invertebrats. Per aquest motiu les nostres abelles siguin el sustent ideal en la fomentació de la seva dieta.