Wed, 11/03/2020 - 13:32 · per neokinok
cicle-tallers

Taller d’interacció so, llum i vídeo en directe

Data del taller: 
28/04/2020 - 16:00 to 30/04/2020 - 20:00
Inscripció: 
Oberta
Preu: 
50 €

Lloc: La Contra, Carrer Puríssima Concepció 9, baix


Dies
De 28 a 30 d'abril 2020


Horari
De 16 a 20 hrs.


En aquest taller veurem, a partir del só, com crear gráfiques generatives amb el software Resolume i com controlar llums gácies a rutejos amb MIDI i OSC. També veurem com treballar amb micros de contacte i triggers per controlar la part visual (video o llums).INSCRIPCIONS/INSCRIPCIONES/REGISTER:
https://www.telenoika.net/tallers-2020


Continguts del Taller
Conceptes bàsics i de ruteig de canals a Ableton Live - Plug-ins de Ableton Live de converssió audio-midi - MIDI i OSC - Mixer digital / tarjeta de só - Triggers / micros de contacte - Conexionat i configuració de llums LED amb DMX - Conceptes básics de Resolume Arena - Configuració de conexionat i sortida de Resolume Arena - Conexió virtual entre Ableton Live i Resolume Arena - Com conectar 2 ordinadors per enviar missatges MIDI i/o OSC


Destinataris: Aquest taller esta orientat per músics que es vulguin endinsar en el món visual, artistes sonors, dj, artistes visuals que es vulguin endinsar en la interacció amb la música, a principiants al mon DMX y MIDI, a aficionats del video, a gent inquieta amb coneixements basics de só i/o video.


Materials necessaris: Ordinador pc o mac y tarjeta de só externa Materials opcionals: Controlador midi, interface DMX, micro de contacte


Software necessari a descarregar:
- Ableton live 10 (Descarga versión de prueba de 30 dias): https://www.ableton.com/en/trial/


- Resolume Arena 7 (Descarga version de prueba con todas las funciones, cada x tiempo salta
aviso sonoro y visual que no permite el uso en directo): https://resolume.com/download/


Docent
Yarei Molina aka TIMPAHN
https://yareibat.wixsite.com/yareimolina/ym
https://soundcloud.com/timpahn


Docent
Yarei Molina aka TIMPAHN
https://yareibat.wixsite.com/yareimolina/ym
https://soundcloud.com/timpahn

Yarei Molina, també component de YM, Sitrama, Serac, Oleos, Eterea, i ex component de Ordre Etern, Qa’a i Infinite Piton, Nati Pitón, The Pink Funker, entre altres, és un artista multidisciplinari nascut a Barcelona. Va estudiar bateria, percussió i guitarra amb Carlos Molina i piano amb Dt. Angeles Sánchez. Posteriorment, a Barcelona, estudia disseny industrial, bateria amb Quim Solé i Jordi Ulibarri (L’Aula) i Producció de música electronica en Microfusa (Madrid).
Ha participat en 11 publicacions musicals, ha realitzat més de 200 concerts, entre ells en el Festival Sonar, el Festival LEM, els cinemes Girona, a la Sala Apolo, Razzmatazz 2, Sidecar, Niu, entre altres, en el Incubate festival (Holanda), Klangbad festival (Alemanya), Saint Guetto festival (Suïssa), Audioscope festival (UK), MS Stubnitz (Alemanya), Els Ateliers Claus (Bèlgica), Zoro Fest (Alemanya), OCCII (Holanda).Inscripcions:
https://telenoika.net/tallers-2020

Mes tallers

 • SPARK AR WORKSHOP  MODULO 1

  Introducción del profesor, revisión de su trayectoria en la realización de contenido audiovisual y nuevos medios y referencias de artistas y estudios que han influenciado en la creación de su trabajo como desarrollador de Realidades Mixtas (VR,AR,XR).
  Introducción a la realidad aumentada.
 


 • TÈCNICA AUDIOVISUAL APLICADA A L'ESCENA

  Introducció
  En aquest taller farem un repàs de les tècniques emprades dins el món de l'escena per a displays audiovisuals. Veure'm des de projectors o òptiques fins a servidors AV, passant per algunes aplicacions de software que ens permetran controlar els nostres displays de manera remota.

  INSCRIPCIONS/INSCRIPCIONES/REGISTER:
  https://www.telenoika.net/tallers-2020

  Destinataris:

 • Taller d’interacció so, llum i vídeo en directe  INSCRIPCIONS/INSCRIPCIONES/REGISTER:
  https://www.telenoika.net/tallers-2020


  Continguts del Taller

 • Taller de Vídeo Mapping
 • Postgrau Escenificació i Tecnologia Digital

  Posgrau Escenificació Digital
  En col:laboració amb Institut del teatre de Barcelona, Hangar, Nau Estruch, Universitat Politecnica de Catalunya, Universitat Oberta de Catalunya

  Equip docent i de coordinació: Elisabet Castells i Negre, Jan Mech, Nuria Legarda, Cecilia H. Molano, Alba Corral, Àlex Posada, Nico Hermansen, Oriol Ibáñez i Xavier Gibert.

  dates: 10/01/2020-19/12/2020

  Lloc: Institut del Teatre, P.ça Margarita Xirgu

  Presentació