Mon, 01/04/2019 - 14:48 · per neokinok
cicle-tallers

Taller LiveAV festival Seco

Data del taller: 
23/04/2019 - 16:00 to 11/05/2019 - 23:45
Inscripció: 
Oberta
Preu: 
60 €CALENDARI:


Dies 23-24 i 26-27 d’abril de 16:00 a 20:00 hr; al nostre local del Porta Roja. Conferències de professors i intercanvi d'idees.


Dies 27 d'abril fins el 6 de maig. Desenvolupament de treballs i projectes.


Dies 7-8 de maig de 17:00 a 21:00 hr; al nostre local del Porta Roja. Seguiment i tancament de projectes.


Dia 11 de maig de 2019 de 21:00 a 00:00 hr. Plaça de les Tres Xemeneies. Presentació col·lectiva del treballs durant els concerts del Festival Seco.


https://www.festivalseco.com/

El taller que us proposem està dividit en quatre fases:


1- Presentacions de diverses visions de la creació audiovisual en viu a través de diferents de professionales en actiu a modus de seminari.


2- Treball dels estudiants en la creació de continguts audiovisuals.


3- Després de la creació de continguts per part dels participants del taller, us proposem un parell de dates per a fer el seguiment de propostes, compartir experiències i el tancament de projectes.


4- Plaça de les Tres Xemeneies durant els concerts del Festival Seco el dia 11 de maig, presentació conjunta dels resultats del taller en un esdeveniment públic.


Professors convidats:
Ricardo Cançado (Vj Electroiman) 23/04-17:00 hrs.
Chema Ciscar (Video mapping pro) 23/04 -19:00 hrs.
Xevi Gibert AKA Off://TV - 24/04-16:00 hrs.
VJ Spetto - 24/04 - 19:00 hrs.
Blanca Rego - 26/04-17:00 hrs.
Josecarlos Florez - 26/04 - 19:00 hrs.
Diego Suárez (Not Me) - 27/04-17:00 hrs.Professors per al seguiment de projectes: Pamela Gallo, Ricardo Cançado y Daniel MIracle


Estudiarem les temàtiques que engloben al Festival Seco i a les temàtiques dels músics que participen al festival. Els estudiants faran els continguts visuals per aquest festival, amb la programació a la Plaça de les Tres Xemeneies a càrreg del col·lectiu FemNoise.


Els estudiants hauran de tenir coneixements previs de tecnologies i/o de software de producció i realització de visuals en directe:
Com per exemple:
Software de creació audiovisual en directe: Resolume, Modul 8, Unity o Unreal
Software de programació creativa de visuals: Puredata, Processing, Vvvv
Altres softwares per la creació de continguts visuals: After effects, Cinema 4D, Blender


Abril
23 - VJ Electroiman / Videomapping Pro
24 - OFF://TV 7 VJ Septto
26 - Blanca Rego / Josecarlos Florez
27 - Not Me (Diego Suárez)
Mayo
7 - Seguimiento de proyectos
8 - Seguimiento de proyectos
11 - Concierto en la plaza Tres ximeneies

Inscripcions:
https://telenoika.net/tallers-2019

Preguntes:
tallerstelenoika@gmail.com

Taller en Facebook

Mes tallers

 • Taller de Vídeo Mapping
 • TALLER DE GRÁFICA GENERATIVA. DIBUJANDO CON CÓDIGO

  La artista y tecnóloga creativa Alba G. Corral imparte este taller de introducción en el mundo de la gráfica generativa a través del uso de la herramienta Processing. Se trata de un lenguaje de programación y entorno de desarrollo integrado de código abierto basado en Java, de fácil utilización, y que sirve como medio para la enseñanza y producción de proyectos multimedia e interactivos de diseño digital.
  http://blog.albagcorral.com

  Objetivos :


 • Taller LiveAV festival Seco

  El taller que us proposem està dividit en quatre fases:


  1- Presentacions de diverses visions de la creació audiovisual en viu a través de diferents de professionales en actiu a modus de seminari.


  2- Treball dels estudiants en la creació de continguts audiovisuals.


  3- Després de la creació de continguts per part dels participants del taller, us proposem un parell de dates per a fer el seguiment de propostes, compartir experiències i el tancament de projectes.


 • Tècnica audiovisual aplicada a l'escena  Destinataris:


  El taller està dirigit a totes aquelles persones interessades en ampliar coneixements d'audiovisuals i posar-los en pràctica al món de les arts escèniques.


  Qualsevol persona interesada, estudiants de comunicació audiovisual, publicitat, editors de video, cinema documental, artistes visuals i profesionals del sector audiovisual o del sector de les arts escèniques


  Descripció:


  # Taller Tècnica de Video


 • Taller de Stop Motion

  Amb els estudiants de la Pinya, hem reconstruït tot el cicle de vida de les abelles, i hem parlat del perill de la seva extinció, un dels quals és el de les vespes asiàtiques. Les vespes asiàtiques han arribat aproximadament en 2010 a Espanya des d’Àsia, i són un veritable perill per a les abelles, ja que la vespa asiàtica adulta s’alimenta d’altres insectes i invertebrats. Per aquest motiu les nostres abelles siguin el sustent ideal en la fomentació de la seva dieta.