Telenoika
Comunicat de Red SOS

Comunicat de Red SOS

Tot el nostre recolzament des de la Comunitat Telenoika.NET //

Internet-no-sera-otra-tv_copy

Com a ciutadans, treballadors, artistes, emprenedors, internautes que som, volem felicitar a tothom per la constant vigilància i el treball pacient i informat que hem estat capaços de fer en aquests dies com a societat civil.

Ha valgut la pena! :).

Hem demostrat que defensar Internet, aquesta gran eina de democràcia, és fonamental perquè el sistema deixi d’estar en mans dels capricis dels lobbies econòmics.

També volem felicitar a aquells polítics que han estat capaços de treballar en diàleg amb els ciutadans.

Per altra banda volem recordar als polítics que encara creuen poder amagar-se, que els temps han canviat i que Internet retorna el control de les decisions que es prenen en la seva representació als ciutadans.

Per això ho estem defensant.

També volem respondre als que utilitzen el nom dels «artistes» per a interessos avariciosos i sense futur. Segur que aquesta minoria elitista farà molt soroll en aquests dies propers. No els falten ni diners, ni temps i Internet els destorba.
Aquests no són els artistes que som i que volem defensar, els artistes treballadors i emprenedors, que creen la cultura viva i beneficiosa per a tots.

No som Alejandro Sanz que critica les lleis d’Espanya mentre paga els seus impostos a Miami (o és que a Espanya només hi vol cobrar drets d’autor i no pagar impostos?); o Álex de la Iglesia que, com a president de l’Acadèmia, ha rebut a totes les èlits i els lobbies però s’ha negat sempre a rebre delegacions d’artistes de carrer i internautes per a escoltar les seves raons; o com la coalició de creadors, on creador no n´hi ha ni un, començant pel seu president que segur que drets d’autor no li falten essent President a Espanya del Consell Assessor de T-Systems, S.A. (Grup Deutsche Telecom), President de Fincorp Mediación, S.L. (Merchant Bankers), President de la Coalició de Creadors i Indústries de Continguts Culturals i Audiovisuals, és a dir la SGAE i altres de menor quantia, Conseller de AC Hotels, S.A. de ,Ericsson Espanya, S. A.  i membre del Consell Assessor de KPMG, del Grup Especial de Treball per a la Reforma del Govern Corporatiu,  per designació del Ministre d’Economia i Hisenda, de la Comissió Especial de Reforma de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, per designació del Ministre d’Administracions Públiques o del Comitè Averroes per a la Relació Bilateral Hispano-Marroquí, per designació del Ministre d’Afers exteriors. A l’abril de 2007, S. M. El Rei li va concedir, a proposta del Consell de Ministres, prèvia petició del President del Govern, la Gran Creu del Mèrit Civil per la seva especial contribució al Bon Govern Empresarial i a la Responsabilitat Social de l’Empresa. És Comendador del Wissam AL-Alaoui de l’Ordre del Tró del Marroc i Oficial del Wissam AL-Alaoui de l’Ordre del Tro del Marroc [1].

La defensa d’internet no està renyida amb la defensa dels drets dels autors !

[1] http://santiagodemunck.blogspot.com/2010/11/aldo-olcese-una-anecdota-sobre-el.html

Més informacions:
http://Red-SOStenible.net
http://sindegate.net
@La_EX_
639025865

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.