TKLAB

TKLab

TKLAB és un grup de recerca i un espai de trobada mensual que es reuneix en Telenoika per a experimentar amb eines i recursos audiovisuals.

És un espai de treball i experimentació per a realitzar projectes concrets, obert a la reflexió i formació de nous creadors.

Els seus objectius són:

  • Donar visibilitat i promocionar la creació.
  • Difondre els nous llenguatges de comunicació artística posant a l’abast de tothom els coneixements específics que es necessiten per al desenvolupament de l’obra creativa audiovisual.
  • Promoure la recerca en el camp de l’art i les seves interseccions amb la ciència i la tecnologia, afavorint la inserció professional d’artistes novells que no disposen de recursos necessaris per a la producció de la seva obra.
  • Afavorir la generació d’un teixit associatiu d’artistes i agents culturals per assolir objectius comuns i de col·laboració per a enfortir les relacions d’intercanvi i el traspàs de coneixement.
  • Facilitar la hibridació dels nous llenguatges creatius audiovisuals amb la tradició artística i buscar sinergies amb institucions, col·lectius i artistes que treballen en l’esfera de l’art pictòric, l’escultura, l’arquitectura, el disseny, el cinema, la música, la dansa, i l’art contemporani en general.

Si vols contactar amb nosaltres pots escriure’ns a: tklabinformacio@gmail.com

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.