TKLAB-08-05-2024

TKLAB

Trobada 08-05-2024

En aquesta trobada experimentarem amb Puredata per visuals en viu.

https://www.instagram.com/p/C6smXpCKr3p/

Obrim una trobada oberta per explorar les meravelles de Puredata i la seva capacitat per crear arts visuals en viu. Siguis un artista experimentat o simplement tinguis curiositat per aprendre’n, aquesta trobada és per a tu. Junts, explorarem les possibilitats d’aquesta eina  històrica de codi obert, versàtil i poderora.

Aquesta trobada serà una oportunitat per connectar amb altres creadors, intercanviar idees i compartir coneixements sobre com utilitzar Puredata per generar experiències visuals dintre de l’àmbit de l’art digital. Volem fomentar un espai de col·laboració i descoberta, on puguem aprendre els uns dels altres i inspirar-nos mutuament.

No importa el teu nivell d’experiència, des de principiant fins a expert, tothom és benvingut. Vine amb la ment oberta i la disposició d’explorar nous territoris creatius. Vine a TKLAB i descobreix el potencial de Puredata per a les arts visuals en viu.

https://puredata.info/

https://ca.wikipedia.org/wiki/Pure_data 

 

¡Hoy hemos cacharreado!

Magnífica compañía y chacharreo a hoy en tklab!

Seguiremos cada dos semanas pero el míercoles 27 no quedamos! Nos vemos en el /* VIU */ 2024

Nos volvemos a juntar el 24 de abril. Seguiremos con multiple output en Resolume, esta vez con MadMapper en lugar de con QLab.

Nos pondremos también a controlar sencillos objectos 3D con música y voz. Hoy hemos conseguido entender un poco Hydra y seguiremos con p5live

TKLAB

TKLAB és un grup de recerca i un espai de trobada mensual que es reuneix en Telenoika per a experimentar amb eines i recursos audiovisuals.

És un espai de treball i experimentació per a realitzar projectes concrets, obert a la reflexió i formació de nous creadors.

Els seus objectius són:

  • Donar visibilitat i promocionar la creació.
  • Difondre els nous llenguatges de comunicació artística posant a l’abast de tothom els coneixements específics que es necessiten per al desenvolupament de l’obra creativa audiovisual.
  • Promoure la recerca en el camp de l’art i les seves interseccions amb la ciència i la tecnologia, afavorint la inserció professional d’artistes novells que no disposen de recursos necessaris per a la producció de la seva obra.
  • Afavorir la generació d’un teixit associatiu d’artistes i agents culturals per assolir objectius comuns i de col·laboració per a enfortir les relacions d’intercanvi i el traspàs de coneixement.
  • Facilitar la hibridació dels nous llenguatges creatius audiovisuals amb la tradició artística i buscar sinergies amb institucions, col·lectius i artistes que treballen en l’esfera de l’art pictòric, l’escultura, l’arquitectura, el disseny, el cinema, la música, la dansa, i l’art contemporani en general.

Si vols contactar amb nosaltres pots escriure’ns a: tallerstelenoika@gmail.com

Si vols formar part de TKLab, tenim dos convocatòries permanents obertes:

1_Col·laboració puntual amb TKLab: pots presentar el teu projecte artístic a l’equip de Telenoika, que es tracti d’una instal·lació audiovisual, concert, live av o qualsevol altre projecte en format mostra o esdeveniment, i prèvia aprovació dels membres de l’associació, et posarem a disposició la nostra seu, els equipaments dels quals disposem, i la difusió d’aquesta, per a la seva presentació pública.

Els/les artistes seleccionats/des, es comprometen a fer una presentació pública de l’obra a la seu Telenoika, o en un altre espai físic o virtual amb la condició d’acreditar la col·laboració de Telenoika i a posar el logo de l’associació com a suport d’aquesta, en la seva difusió, i també la menció i referència a xarxes socials.

2_Espai de residència per a projectes de TKLab: si el teu projecte necessita seguiment pel seu desenvolupament, pots presentar-lo a l’equip de Telenoika; oferim una sala polivalent a la nostra seu que pot servir d’espai d’essaig o proves de muntatge.

Aquesta residència inclou l’ajuda tècnica puntual, segon necessitats del projecte. La sala polivalent està equipada amb materials de so i video.

Els/les artistes seleccionats/des, es comprometen a fer una presentació pública de l’obra a Telenoika, i a posar el logo de l’associació com a suport d’aquesta, en la seva difusió.

tklab_logo

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.