Telenoika
Efímer Club: 21-23 juliol / Mataró

Efímer Club: 21-23 juliol / Mataró

img_efimer_1.jpgCentre de creació i pensament contemporani de Mataró
EFÍMER CLUB: Exhibició d’activitats musicals conpemporànies amb altres disciplines artístiques: Concerts, intervencions escèniques, happenings, Dj’s, improvització, videoprojeccions i documentals.
Lloc: CAN XALANT. C/Francesc Layret 75, Mataró
Horari: de 17h a 21h.  – Entrada gratuïta –

Programa Efímer Club


divendres 21 / 07

Fibla
(des del hip hop experimental fins a les mutacions de l’electrònica i l’electro)

Vicent Fibla publica els seus treballs amb el nom de Fibla: electrònica evocadora i de regust cinematogràfic. La seva prolífica obra internacional, editant en diversos segells i al front del vaixell spa.RK, i les seves nombroses actuacions per tota Europa (i llocs ben llunyans com Tel Aviv, Tokio o Sao Paulo), l’acredita com un dels més ferms valors del panorama electrònic nacional.

Concert – Happening de Tallers de producció musical: Som de rumba* + artista digital el oDio
Concert – espectacle que mostrarà el treball del projecte – taller “Noves músiques de col·lectius urbans de Mataró” de Can Xalant. Aquest projecte posa en contacte a músics de col·lectius de diferents orígens (socials, estilístics, etc.) i promou la recerca i la comunicació mitjançant la música. Aquest primer taller explora el contacte entre electrònica i flamenc.

*(Toni Ximenez, Emílio Calabuch, Juan Miguel Salazar i Rafael Salazar)

Cia. Dansae Dansa "Elles x elles"
(Direcció, coreografia i ballarines Sònia Rubio, Mònica Rodríguez, Pati Rubio, Zina López)
Amb “Elles x elles” la Cia. Dansae Dansa ofereix una mirada sobre la dona des de la dansa contemporània i, d’alguna manera, un homenatge a totes aquelles dones (per exemple, Frida Kalho, Isabel Allende, Marie Curie i Wangari Mathaai) que no van poder portar a terme les seves il·lusions, les seves creences o els seus projectes per el simple fet de ser dones.

Nexus (solo)
Intervenció que experimenta amb la presentació simultània de música i crítica musical, del fet i reflexió al voltant de l’obra d’art i el discurs estètic que aquesta genera.

dissabte 22 / 07

Dj. Zero "Interludes" (Lasal resident)
Junto con Oliver Gallego (Mucho Muchacho) fundó en 1992 la popular formación 7 Notas 7 Colores, dónde militó hasta que, dos años más tarde, la música electrónica de baile eclosionó en la Ciudad Condal. Zero es uno de los DJs más versátiles del panorama nacional, puesto que es capaz de ofrecer desde sesiones orientadas al baile hasta la hipnosis percutiva propia del tecno contemporáneo, pasando por otras de carácter más experimental y vanguardista.

Koulomek (HamsterLoco i Telenoika.net)
Electrònica experimental amb videojocs i drum and bass.

Ocaixi (visuals by mashirito) HamsterLoco
Ocaixi es troba en la cruïlla entre la música i la demència. Un crooner de l’infern, però un infern psíquic.

Roberta de Carvalho "Entreestrellas"
(creación e intérprete: Roberta de Carvalho; música: Fernado de Carvalho; imágenes: Lorraine Gallard)

"EntreEstrellas" es un trabajo de creación, conexión y progresión entre la danza, la música y el vídeo. Es una aproximación de estos lenguajes por la necesidad de integración de los diferentes medios, buscando una manera única de expresar, o sea, la interrelación sincronizada de uno con otro.

diumenge 23 / 07

Dj. Mouseup (electrònica – minimal)
Elegancia, finura, clase, estilo, talento… son tan sólo algunos de los términos habitualmente empleados al hablar de Mouseup. En una escena poblada de egos, estrellas de tres al cuarto y charlatanes con playlists repletos de hits, nuestro hombre ha conseguido abrirse camino con tan solo la fuerza de su profesionalidad; no en vano se trata de alguien más interesado en hacer bien su trabajo que en cualquier trazo de estrellato o popularidad: una rara avis en el panorama de los dj’s actuales.

Go (improvisació audiovisual – musical) –  HamsterLoco
Lliure encreuament, osmosi de llums, silencis, musiques, foscors, projectors de diapositives, retoladors, instruments de corda i enregistradores a càrrec dels hàmsters manuals Martí Ruiz i Lionel Booth.

Ashbrg (visuals by himself) – HamsterLoco
Ashbrg té una gameboy, la portarà i farà música.

Mil pesetas “Una colla de ganàpies”
Exposem a preu de saldo les desvergonyes d’un manat de compassos impertinents, quatre xavos de tonades que ens exciten, mil pessetes, un bitllet, la xavalla solta a volta sorda que reclama amb mans ferruques que la dringuin dins butxaques amb doble fondària, repuls salvatge i així anar fent. La liquidesa necessària per fer-nos a tots culpables d’un delicte estupefaent. Contraband musical irrisori de circumstàncies inclements. Se’ns pagui el que se’ns pagui, nosaltres valem el que valem.

Tots els dies:

Videoprojeccions del Col·lectiu VIDEOÏNA
Videoïna Experimenta: col·lectiu de videojockeys en recerca d’experimentacions visuals, laboratori d’alquímia, calidoscopi d’imatges, tant reals i tant falses com la vida amb una diferència única: la creació en directe. La platja, els ulls, la rentadora o les formigues poden deixar de ser el tu penses…

Open Mike – Micro Obert (sigues artista durant un minut)

Projeccions de documentals i peces de vídeo (standstill, colectivo Voràgine, Daniel Muñoz,i molts més)

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.