Telenoika
ER…VA#3 e-plec : 28 abr 2012 / Telenoika
|

ER…VA#3 e-plec : 28 abr 2012 / Telenoika

erva_3

erva_3

 

Watch live streaming video from ninicru at livestream.com

 

logo

L’Associació Cultural Laboratori Visual és una entitat sense ànim de lucre que neix oficialment a finals del 2008. L’entitat es sustenta sobre un col·lectiu humà que treballa en el camp de la gestió i la producció cultural a Tarragona des del 2005, i que, a poc a poc, s’ha anat consolidant com un referent sòlid en l’àmbit de les arts visuals al Camp de Tarragona i la Catalunya Sud. Laboratori Visual es defineix com un espai obert i dinàmic pensat per potenciar la comunicació i l’intercanvi entre els agents creatius i el públic. Les connexions entre art urbà, art públic i art multimèdia tracen les fronteres a explorar, des d’una mentalitat de laboratori constant i amb permanent sintonia amb l’escena artística emergent. Així mateix, es treballa cada cop més entrar en la dinàmica de projectes participatius, pensats en procés i vinculats a un territori físic o conceptual. Amb aquesta fórmula es vol compaginar la dimensió estètica de cada activitat amb la seva dimensió social i política.

La nostra ubicació i trajectòria ens motiven a treballar principalment per promoure artistes que tenen el seu radi d’activitat a l’àrea metropolitana del Camp de Tarragona. En aquest espai geogràfic volem funcionar com una cèl·lula sensible als moviments de l’entorn i, al mateix temps, com un element trampolí que faciliti la difusió d’aquells creadors emergents que treballen en l’àmbit de les arts visuals. Per altra banda, també volem connectar-nos amb el que està passant al món i fer arribar al Camp de Tarragona aquelles propostes que estan obrint nous camps expressius, noves fórmules sintàctiques i nous codis semàntics provinents de l’univers sempre expansiu de les arts visuals.

+INFO:: http://www.visual-lab.info

 

 

logo-eplec-petitplec és un espai per a la creació experimental en arts visuals a Tarragona. És un recorregut pels processos actuals de recerca, producció i difusió de la creació contemporània, ubicada en la complexitat. plec exerceix la tasca necessària de recopilar, difondre i reflexionar al voltant dels treballs més actuals i notoris en arts visuals a la Catalunya Sud. Encara que, en el marc d’aquesta edició de l’plec, també hem volgut convidar artistes i col·lectius d’altres territoris que ens resulten interessants. La present edició tindrà lloc al que hem anomenat el «Trinagle plec«, configurat pel Museu d’Art Modern de Tarragona (MAMT) en un vèrtex; el local de la Colla Castellera Xiquets de Tarragona, en un altre; i l’estudi de la pintora Marta Balanyà, en el tercer. Tots tres emplaçaments es troben al Carrer Santa Anna, a la Part Alta de Tarragona.

En el programa de la tercera edició del festival, tot i funcionar com un palimpsest, volem prioritzar propostes que incorporin un treball conceptual, amb una dimensió política i social explícita. Sotmesos al reflux de l’omnipresent crisi econòmica, una pregunta que es repeteix en molts àmbits rau en si aquesta crisi és conjuntural o estructural, si representarà un ajust del sistema o un canvi radical del mateix. Prenent aquest enorme interrogant com a punt de partida, des de Laboratori Visual vestim aquest plantejament amb lemes com: «Tranquils tot sortirà segons l’imprevist» i «No patiu, tot sotrirà bé!«. A partir d’aquí, us convidem a un fastuós seguit d’actes: presentacions de projectes, debats, projeccions de fotografies, cinema i vídeo-art, exposicions, concerts, performances, instal·lacions, cercaviles i degustacions (i tot això amb pressupost 0). El III Festival d’Arts Visuals e·plec, es va celebrar els dies 29 de febrer, 1, 2, 3 i 4 de març de 2012, Tarragona.

+INFO:: http://www.visual-lab.info/e-plec

picture_3
Imatge de NiNi-Crü

 

 

 

Aquest dissabte 28 d’abril,

Telenoika es plau de presentar a Laboratori Visual de Tarragona.

 

 

20:00_ Presentació de projectes 2011-2 de Laboratori Visual i revisió de l’escena audiovisual a Tarragona.
 

20:30_ Concert en streaming NiNi-Crü
 

21:00_ Abel i Antón Live
 

21:30_ Eo Live

 


*Degustació de Chartreuse durant la vetllada

portadaeplec2012

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.