Telenoika
ER…VA 54 :: ARCHIVO AUDIOVISUAL TELENOIKA
|

ER…VA 54 :: ARCHIVO AUDIOVISUAL TELENOIKA

ER… VA 54 :: ARCHIVO AUDIOVISUAL TELENOIKA

Para el año 2020 estamos programando el vigésimo aniversario de Telenoika y para celebrarlo vamos a realizar una serie de encuentros con artistas y Vjs invitados. Nuestro objetivo es recuperar los loops de videos en los discos duros perdidos u olvidados por el tiempo.

El primer encuentro será realizado el 7 de diciembre de 2019, en el Local La Contra, Carrer de la Puríssima Concepció, 9. Poble Sec – Barcelona.

Serán encuentros abiertos a artistas que quieran participar, Traigan sus loops 320×240, mezcladoras antiguas y conectores RCA 🙂

Fecha: 07/12/2019

19:00hs

Local: La Contra
Carrer de la Puríssima Concepció, 9
Poble Sec – Barcelona.
Entrada Libre

20.00 hs :: Debate y presentación de VJs
Aleix TVno
https://www.instagram.com/aleix_tvno

Héctor Agustí Capdevila
https://www.telenoika.net/comunitAV/hector-agusti-capdevila
Creador audiovisual del col·lectiu output_Video, membre de la comunitat audiovisual de Telenoika.
Treballa professionalment en les ArtsVisuals des de el any 1997, amb inquietuds experimentals i exploratives, amb voluntat de traspàs de coneixement i investigació de nous mitjans de producció i comunicació audiovisual.
Ha desenvolupat en el món del Veejay diferents actuacions en clubs i festivals internacionals com Sonar, Vad Festival, Urban Art Forms, In-Motion, Creamfields i Monegros Desert Festival. Treballant conjuntament amb grups com Slidemedia, Telenoika, Lectrovisión i fundador d’output_Video.
Un dels seus projectes personals son les Intervencions Urbanes amb mitjans audiovisuals, desenvolupant diferents tallers que han permès generar accions de contingut socials com estètics, l’últim realitzat a la ciutat de Medellin.
Espectacles audiovisuals de gran format amb la companyia La Fura dels Baus, realitzant treballs a Portugal, Anglaterra i Taiwan.
Expert docent del aula audiovisual SalAV de Barcelona Activa on actualment treballa i segueix desenvolupant el seu projecte audiovisual.

Dima
http://www.dima-vj.com/
Dima-VJ és un investigador de la interpretació visual de la música.
Lluny de la cultura urbana, es dedica a la geometria espaial i la seva inflexió en constant moviment, de tendència naturalista, biologista i sideralista, micro-macro-còsmic, psiquedèlic, amb tocs caòtics i hipercolorista, creador d’atmosferes transdimensionals, buscant a partir d’aquest conjunt d’estímuls sonorovisuals, anar més enllà de la percepció…
Basat en música pròpia, amb un ventall sonor des del pop electrònic fins a l’experimental, utilitzant tècniques com l’animació 3D, visualització de so en l’oscil.loscopi i 3D en temps Real amb Processing.
Dima-VJ es el treball visual i aplicat com a VideoJockey desenvolupat pel mateix autor.

Xavier Gibert aka Off://tv
https://www.telenoika.net/comunitAV/xavier-gibert-aka-offtv
Videojockey amb el aka Off://TV, dissenyador d’enginyeria i assessor tècnic per a diferents projectes artístics i espectacles, Gibert és membre de Telenoika des de l’any 2000 i actual president de l’associació.
Va ser el director tècnic del LOOP Screen Festival Barcelona i del desaparegut Festival Internacional de Mapping de Girona, així com assessor tècnic de BAF General de Catalunya i actualment cap tècnic de la companyia d’Albert Pla i Natos y Waor.
Col.labora estretament amb Taste the Floor, agència de management i producció d’espectacles musicals. Ha impartit molts i diferents tallers sobre entorns audiovisuals dins el món de l’escena, des de tallers en HackLabs, a Telenoika i en diferents Universitats o Escoles Tècniques. Actualment és docent a l´escola de tècnics de Girona ETECAM.
Els escenaris en els que ha treballat són innombrables: Teatre Nacional de Catalunya, el Gran Teatre del Liceu, el Teatre Real de Madrid o el Grand Théâtre de Genève, al costat de companyies com La Fura dels Baus, Dagoll Dagom, Teatro de la Abadia o Compañía de teatro Animalario, músics com Albert Pla, Fermín Muguruza, Refree, Antonio Orozco, The suicide of Western Culture, Ayax y Prok, Natos y Waor o Manu Chao, així com en festivals com Sonar, Grec , Primavera Sound, Cruïlla o festivals internacionals com La Biennal d’Art de Venècia.

Nicenoise
Carlos David Canillas a.k.a Nicenoise, Argentino 1975, diseñador, artista gráfico y deejay , desde el 2003 residiendo en Barcelona.
Lo suyo es fresco, nuevo, sabroso y con kilos de actitud. Nicenoise no es solo un excelente Dj, es todo un activista, con aventuras tan interesantes como antídoto28, un espacio de creación que le sirve de plataforma para desarrollar sus inquietudes creativas, donde combina diseño, moda y artes gráficas con la producción manual.

Fundador del ex colectivo Folcore, participó en las fiestas «Nossa», miembro de «Sabroso party» y recientemente dj. residente en Araña Club Bcn., es una persona inquieta que le apasiona hacer cosas y tener proyectos.
Como Dj Nicenoise es uno de los máximos valedores del Global Bass en la ciudad condal, un concepto basado en la fusión desprejuiciada de estilos como Moombahton, Ku-duro, Funk carioca, Electro-cumbia, Zouk Bass y cualquier ritmo con sabor profundo mezclados con Dacehall, Trap, Twerk, Uk funk, Garage House, Uk Bass, Footwork …

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.