Telenoika
Mostra AV 15 anys Telenoika
|

Mostra AV 15 anys Telenoika

19 de desembre de 2015
Local a determinar

Tot i que la mostra està en procés us anunciem les dates

16-20 hrs
Xerrades i debats sobre Telenoika

22:00-3:00 hrs
Concerts, Dj i Vj

Telenoika neix l’any 2000 per donar a conèixer al públic en general, els avenços que s’estaven produint en creació audiovisual amb noves tecnologies digitals domèstiques. En aquests més de 15 anys hem estat partícips de la creació de l’escena Vjing i del Live Av i testimonis privilegiats de com l’escena nacional s’ha sofisticat i diversificat i de com els Vjs i els artistes visuals a temps real han sabut buscar nous espais expositius, nous entorns de producció i nous dispositius tècnics per desenvolupar el seu treball. Així doncs, l’experimentació visual en viu, en els darrers 15 anys, ha anat de la cinta magnètica i les pantalles de tub, als mappings i als entorns immersius com les cúpules full dome.

Abans d’acabar l’any l’associació cultural Telenoika vol celebrar els seus 15 anys amb una mostra audiovisual. Al mateix temps vol reflexionar sobre les diferents manifestacions que podem trobar dins del camp de la creació contemporània, des d’una perspectiva històrica que ens ajudi a comprendre el context i evolució d’aquestes disciplines artístiques mitjançant diverses accions i instal·lacions durant el dia celebració.

El passat dissabte 17 d’octubre de 2015 es va realitzar una petita mostra, com a experiencia prèvia, al Convent de Sant Agustí de Barcelona, que vam anomenar “Telenoika 15 anys – SEM-ART AV” seminari i art audiovisual. Allí es van realitzar taules rodones amb diferents convidats que han viscut l’evolució del Vjing i l’art visual, Live Musical amb diferents concerts o sessions, acompanyades de visuals i tres instal·lacions que contenen diferents reflexions però que s’expressen a través de les tecnologies digitals.

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika:: C/ de la Puríssima Concepció, 9 (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.