Telenoika
Plato de Tv al Festival Salmôn – Festival de les Arts Vives a Barcelona
|

Plato de Tv al Festival Salmôn – Festival de les Arts Vives a Barcelona

Pel Festival Salmôn de les arts vives a Barcelona, hem proposat un plató de tv a l’escèna, amb edició en directe dels espectacles, una hibridació entre les arts vives i l’audiovisual en directe.

Dates: 17-21 de febrer 2021

Horari: 15- 21

Llocs: Mercat de les Flors, p.ça Margarita Xirgu, 08004 Barcelona

Sala La Caldera, Carrer de Sant Adrià, 20I, 08030 Barcelona

Online en el canal de Vimeo del Festival.

El Festival Sâlmon neix impulsat per una estructura que preserva la seva existència, un ecosistema format per espais que mantenen constant el pols per les arts vives a Barcelona: l’Antic Teatre, La Caldera, el Graner i La Poderosa, i per un equip d’artistes i generadores de contextos que porten dècades sacsejant l’escena: Sofia Asencio, Bea Fernández, Iñaki Álvarez i Ariadna Rodríguez, curadores que, amb la Dianelis Diéguez a la mediació, sostindran les edicions del 2021 i el 2022. Renovat el riu, aquesta estructura o organisme tentacular que opera per afectacions mútues comença una nova etapa.

El Sâlmon 21 proposa així un pacte de contingència, l’obertura d’un marc que permeti a les arts vives mantenir encès l’únic que les diferencia d’altres corrents escèniques: el compromís sense límits amb l’experimentació. Públics i creadores podran tornar a jugar-se-la en un pla seqüència salvatge on hibridar llenguatges dins i fora de camp, una gran màquina performativa o lloc nou per mirar paisatges insospitats, com l’època que estem vivint, la qual ens exigeix imaginar altres classes d’agències i maneres de fer.

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.