Telenoika
Eufònic 2014 a Terres de l’Ebre

Eufònic 2014 a Terres de l’Ebre

Eufònic 2014
Arts sonores i visuals a les Terres de l’Ebre del 4 al 7 de setembre
La nova edició d’Eufònic 2014 es confirma com espai de trobada de les pràctiques contemporànies entorn a les arts sonores i visuals i consolida les seves diverses vessants – expositiva, formativa i lúdica – convocant més de 30 artistes del 4 al 7 de setembre a Sant Carles de la Ràpita, el centre d’art Lo Pati d’Amposta i diversos espais del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Una tercera edició que no només creix en número d’artistes, tallers i activitats permanents, sinó que estableix vincles creatius entre els diferents sectors participants. Una experiència sonora ancorada en el paisatge, oberta i multidisciplinària, que comptarà amb noms com Alizzz, bRUNA DJ, Edu Comelles, Electronic Performers, Maria Coma, Carles Viarnès, Xtrngr, Za! i la seva Orquesta del Caballo Ganador, Wesphere, The Suicide of Western Culture, Tiger Menja Zebra i Bradien + Eduard Escoffet.
La singularitat del paisatge del Delta i les Terres de l’Ebre és l’element vertebrador i diferencial d’Eufònic, que també vol ser un punt de trobada d’artistes sonors i visuals per explorar les diferents tendències i línies de treball entorn aquestes disciplines. A Eufònic hi ha concerts i actuacions audiovisuals en espais singulars, tallers per a grans i petits, instal·lacions visuals i accions sonores i la participació d’artistes com Lolo y Sosaku, Llorenç Barber i Rossend Aymí (en una acció sonora interpretada per campanes a Tortosa i Vinaròs), Alba G. Corral, Martí Ruids, Mobiity Lab, Lina Bautista i Laura Llaneli. El ja tradicional fi de festa més lúdic i hedonista enmig de la Badia dels Alfacs comptarà amb una sessió de Guille Milkyway DJ (La Casa Azul).
Ja es pot consultar tota la la informació al web!
Totes les activitats d’Eufònic 2014 són gratuïtes a excepció dels tallers d’adults, les actuacions de l’Església Nova i la musclada musical.
+INFO:: http://www.eufonic.net

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.