Telenoika
Festival MiRA! : 10 nov 2012 / FiC Bcn

Festival MiRA! : 10 nov 2012 / FiC Bcn

cartell_catala_web1

+INFO:: http://www.mirabcn.cat

 

El M!RA és un festival independent de música i arts visuals que es celebra al mes de novembre a la fàbrica Fabra i Coats de Barcelona.

El M!RA centra la seva activitat en la confecció d’una programació artística pensada al detall, en la generació d’una ambientació evolucionada i característica de cada edició, i en centrar un enfocament que prima la qualitat per sobre de la quantitat, procurant una experiència innovadora i única per a l’espectador.

La particularitat del M!RA rau en la conjunció equilibrada entre la música i l’espectacle visual, mitjançant el diàleg artístic entre creadors d’ambdós camps. Tot plegat a través de col·laboracions nacionals i internacionals que neixen i creixen mesos abans de la celebració del festival.

El disseny de l’escenari i la concepció visual són exclusius a cada edició, tot imprimint un nou enfocament i caràcter als espais on es desenvolupen les representacions artístiques.

La proposta del M!RA és oferir al públic l’avantguarda creativa en la música i l’audiovisual mitjançant dues vies: una programació artística de qualitat a través de concerts i instal·lacions conceptuals; i la vessant acadèmica i de difusió del coneixement i la creació, per mitjà de workshops, tallers i un programa anual de residències artístiques.

Amb una programació acurada i exclusiva, pensada amb ment orfebre per a cada edició, l’objectiu és acostar al públic al món de la creació audiovisual, fent prevaler la qualitat dels artistes i la innovació de les seves propostes. Amb la ferma intenció d’oferir una proposta que signifiqui una experiència nova per als assistents.

Un altre dels propòsits bàsics del M!RA és oferir a artistes nacionals la possibilitat d’exhibir la seva obra en una localització perfecta per a la realització dels seus espectacles, amb independència del format amb què es presentin, i donar-los així a conèixer a través d’aquesta plataforma.

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.