Telenoika
Festival Salmôn 2021

Festival Salmôn 2021

Del 18 al 20 de febrer 2021 la sala MAC del Mercat de les Flors es transforma en un plató de televisió i escenari performatiu, on creadores i espectadores construeixen conjuntament un artefacte artístic, alhora que generen un programa de televisió particular.

Un espai experimental, una investigació sobre el llenguatge televisiu en relació a les arts vives, una llarga sobretaula o un pla seqüència salvatge on hibridar formats i disciplines dins i fora de camp.

Dijous, divendres i dissabte, l’equip del festival dialogarà amb la programació del plató, focalitzant la mirada en les transicions tècniques com una seqüència de moviment.

Telenoika, juntament amb l’equip curatorial del Festival, i el centres coorganitzadors, Graner, La Poderosa, Espai Nyam Nyam, La Caldera, Antic Teatre, estarà a càrrec de la programació del plató i la retransmissió per streaming. Tambè hi ha la possibilitat de assistir de forma presencial al plató del Mercat a les 15h i a les 17.30h. Més info a la pàgina del festival: https://www.festivalsalmon.com/

Podeu veure el streaming aquí: https://www.festivalsalmon.com/directe/

(5 hores de programació ininterrumpuda, amb una pausa de 17h a 17.30h).

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.