Telenoika
LPM : 19-22 mai 2011 / Roma

LPM : 19-22 mai 2011 / Roma

LIVE PERFORMERS MEETING
19-22 Maig 2011 – Nuovo Cinema Aquila Roma, Italia

La novena edició de LPM, Live Performers Meeting, s’inicia el 19 de maig de 2011.

LPM ofereix una oportunitat única de participar en quatre dies d’actuacions av, vjing, tallers, taules rodones, exhibició de productes que reunirà a una increïble comunitat de VJs, artistes audiovisuals, professionals dels mitjans nous i pensadors de tot el món.

Telenoika hi participa sent el curador de la secció de Mapping.

L’edició de 2010 a Brancaleone a Roma ha registrat 301 artistes d’Alemanya, Itàlia, Països Baixos, França, Israel, Suïssa, Polònia, Taiwan, Hongria, Estats Units, Àustria, Grècia, Brasil, Regne Unit, Espanya, República Txeca, Bulgària , Portugal, Irlanda, Noruega, Nova Zelanda, Turquia, Letònia. Hem exposat 177 obres, entre les actuacions, tallers i mostra de més amb 4 etapes.

LPM es durà a terme en el recentment renovat Cinema Aquila, un espai cultural polivalent dedicat a les arts visuals i cinema. El Cinema Aquila es compon de tres plantes i disposa de 3 sales de cinema creades amb els més alts estàndards tecnològics, foyer i altres espais dedicats a la interacció social que ens agrada promoure LPM.

LPM manté la fórmula de 4 dies, però aquesta vegada diferents camps de la investigació artística seran presentats de manera heterogènia, cada dia gairebé cent actuacions i obres d’art que investiguen temes específics seran exhibit sense restringir el programa d’un sol tema quotidià. D’aquesta manera esperem poder oferir un programa profund i sorprenent, posant de relleu les diverses pràctiques artístiques cada dia al mateix temps, i fomentant l’intercanvi de coneixements per mitjà de tallers, presentacions i taules rodones.

La subscripció a unir-se a LPM és GRATIS. Per a més detalls sobre com subscriure’s, vegeu la secció «participes» de la pàgina web.

  http://www.liveperformersmeeting.net/

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.