Mon, 14/12/2015 - 20:28 · per neokinok

Telenoika 15 anys. Concert Koulomek + presentació de beques 2014

TELENOIKA 15 anys
Dissabte 19 de desembre de 2015
Conservas. Carrer Sant Pau 58. 08001 Barcelona

Telenoika 15 anys. Concert Koulomek + presentació de beques 2014 + exposició del taller dibuixar amb codi


Telenoika ja està acabant les seves activitats del 2015, on celebrem els 15 anys d'existència com a comunitat AV. Ho farem amb una trobada des de les 18:00 hrs a Conservas, el nostre local, per anar-nos ambientant i obrim l'exposició del taller de Dibuixar amb codi impartit per Alba G. Corral on els estudiants ens presentaran el seu treball al taller. A les 19:00 hrs. podrem veure les presentacions de les beques Telenoika 2014, la versió virtual del instrument Stokos i una bateria aumentada. A les 20:30 hrs. gaudirem d'un concertàs d'en Koulomek on ens oferirà una selecció de temes dels darrers 20 anys de "Hamster loko".


19:00 hrs.
Presentació de beques 2014
Stokos VIrtual
Albert Callejo

http://www.telenoika.net/recursos/stokos

Albert Callejo es dedica des de 1998 a la interpretació visual de la música-proper al concepte de Vj-amb una llarga llista d'actuacions a Barcelona i la resta de Catalunya.
És membre del nucli del col · lectiu Telenoika, on participa en les Jams Audiovisuals i altres esdeveniments. De manera autodidacta, es dedica a la creació de música audiovisual a partir de seqüències Midi, síntesi electrònica, creació de clips i sets audiovisuals per a performances en directe. En aquesta ocasió ens presenta la versió digital i la App del instrument electrònic creat als anys 70 per Lluís Callejo, enginyer industrial, co-fundador de la Fundació Phonos i el seu pare.


AUGMENTED DRUM MACHINE_INSTRUMENTO AUMENTADO

Augmented Drum Machine, es un instrumento musical cuyas capacidades han sido ampliadas valiéndose de la tecnología, para dotarlo de nuevas formas de interacción. Es un instrumento aumentado donde confluyen el sonido, los visuales generativos, la robótica y la iluminación led.

http://josecarlosflorez.com/augmented-drum-machine/


20:00
Koulomek

"20 years of Hamsterloco Special Showcase"


"20 years of Hamsterloco Special Showcase" és un homenatge al col·lectiu barceloní Hamsterloco, del qual Marc Pitarch en forma part des de la seva fundació. Enguany el col·lectiu compleix 20 anys... 20 anys a la sombra (o al clavegueram, tenint en compte el seu origen rosegador), on han acumulat un total de 45 publicacions musicals, la major part de descàrrega gratuïta des del seu web (hamsterloco.com). Música electrònica experimental, on sovint les idees primen per sobre del so.
Koulomek amb aquest directe ofereix un homenatge al col·lectiu, repassant gran part de la seva discografia, el que ell considera com a "clàssics", però que en realitat molt poca gent ha escoltat mai. Cançons que han marcat la seva forma d'entendre la música. Es tracta d'una sessió que combina elements de directe i de sessió de dj.

http://www.koulomek.net/
Discografia CC
http://www.hamsterloco.com/koulomek/files/musica/index.html

Marc Pitarch, tcc koulomek. Músic, productor i psicòleg. Membre dels col·lectius Telenoika i de Hamsterloco, té diversos treballs publicats en solitari en els segells Hamsterloco (Barcelona), Discontinu Records (Girona), Flumo (Sevilla) i Costellam (Barcelona).És membre de les formacions musicals Híbrida Nen i Cavall, Neri Lu Fuki, Telenoika Feedback Experience, K&K$, així com del Gamelan Ensemble de Barcelona.

Exposició del taller de Dibuixar amb codi
Els participants al taller de Dibuixar amb codi impartit per Alba G. Corral http://www.telenoika.net/tallers/grafica-generativa-dibuixar-amb-codi ens presentaran els resultats del taller en una exposició a la Sala Conservas

retrogaming koulomek
Marc Pitarch

News ComunitAV

 • MIRA DIGITAL ARTS FESTIVAL 2018

  Una setmana pel MIRA 2018! Vine a viure tres dies plens de música i arts digitals amb espectacles audiovisuals, instal·lacions, concerts amb so 3D, experiències fulldome 360º, DJ & VJ sets, conferències i una exposició.

  https://www.mirafestival.com

 • Masterclass: The Mastery of Immersion

  *** ENTRADA GRATUITA. AFORO LIMITADO ***

  Masterclass en el MIRA Dome by adidas Originals realizada en colaboración con FIU Barcelona, Eyesberg Studio y telenoika. Enfocada a la creación de contenido para dome 360º, se presentarán varios ejemplos de storytelling y las distintas posibilidades para transformarlo en una experiencia inmersiva.

  Programa:

  - Introducción del programa The Mastery of Immersion a cargo de Humbert Clotet Castells, CEO y co-fundador de FIU House.

 • NitAV - Linalab & !ME

  AVShow
  Linalab & !ME

 • Circle of Light Festival opens call to ART VISION 2017 International Projection Mapping and VJing Competition

  MOSCOW, RUSSIA – ART VISION, the biggest projection mapping and VJing Competition, opens call! Artists are welcome to submit their projects by 10 August 2017. Shortlisted entry works will be shown on the facades of world famous Bolshoi and Maly Theaters and will be seen by millions and millions of people. The VJ battle will strike in MIR Hall being a brand new indoor venue in Moscow. Top three in each nomination will be awarded with money prizes. Entry is free.

News Telenoika

 • CALL FOR ART PROJECTS AYA-19

  CALL FOR AUDIOVISUAL PROJECTS
  TO PARTICIPATE IN THE World Ayahuasca Conference - AYA Art 2019

  CLOSED CALL
  We will publish the results soon. Thanks for your participation


  TERMS AND CONDITIONS OF THE CALL
  Projects can be presented in any of the following modalities and technologies: Virtual Reality; Audiovisual Installations; Lighting Installations; Mapping and Micromapping; Immersive and Sensorial Installations etc.; Other installations that include digital or electronic art.


 • CONVOCATÒRIA PER A PROJECTES AUDIOVISUALS PARTICIPAR AL AYA Art 2019

  CONVOCATÒRIA PER A PROJECTES AUDIOVISUALS PARTICIPAR AL AYA Art 2019

  CONVOCATORIA TANCADA


  BASES DE LA CONVOCATÒRIA

  Es poden presentar projectes en qualsevol d’aquestes modalitats i tecnologies: Realitat Virtual; Instal·lacions audiovisuals; Instal·lacions llumíniques; Mapping i micromapping; Instal·lacions immersives i sensorames etc.; Altres instal·lacions que incloguin art digital o electrònic.


  Seleccionarem projectes artístics basats en els següents conceptes:

 • Piscinada de VJs 2019 - Belo Horizonte

  Viernes, 15 de marzo de 2019 de 19:00

  Rua Pouso Alegre, 2048, Horto, Belo Horizonte

  O Festival Visual Brasil e Oficina de Imagens promovem no dia 15/03 um Encontro de VJs na cidade de Belo Horizonte, MG.

  Artistas convidados:

  Homem Gaiola
  VJ 1mpar
  VJ Vigas
  VJ Chico Abreu
  Vj Cardieri
  Vj Eletroiman
  TKLAB :: Projeto O ovo da serpente
  Lucas Fix

  DJ Bill

  Dia: 15/03/2019

  Horário :: 19hs as 00hs

  Local :: MAMA/CADELA
  Rua Pouso Alegre 2048
  31015104, Belo Horizonte

  ENTRADA GRATUITA

 • NITAV

  NitAV. Telenoika 16 anys

  Dissabte 26 de novembre 2016

  Proponemos un día para encontrarnos y poder mostrar e intercambiar conocimientos y experiencias, así como para divulgar y fortalecer la escena AV existente en Barcelona.
  Contamos con la participación de colectivos y artistas que trabajan en torno a al audiovisual.


  Programa

 • Immersive Dome Workshop

  ENG::

  MIRA, Eyesberg and Telenoika organize a 3-day workshop, presentations and other activities around the immersive visual and sound experiences.

  For the 2016 edition we present the Immersive Dome Workshop, with the main aim to work the theory, the different technical options and set up, as well as the 360º content creation for Dome structures.

  Lessons will take place on 7th, 8th and 9th November in Fabra i Coats venue, using the MIRA Dome and other facilities of the venue. Workshops will be driven by international experts.


  dome romain tardy
 • II Congreso Internacional de Luz y Mapping, del 21 al 23 de julio

  El CaixaFòrum Girona acoge el II Congreso Internacional de Luz y Mapping organizado por el Festival Internacional de Mapping de Girona es un espacio de debate y reflexión dónde conocer el talento de los artistas del sector, descubrir las últimas innovaciones y aprender diferentes técnicas. Un lugar de intercambio de conocimiento y de experiencias y un marco para establecer vínculos profesionales.

 • Iniciación al Mapping Modular + Impresión 3d

  HORARIOS

  19 y 20 de julio de 10h a 18h
  21 de julio de 10h a 14h.  El vídeo Mapping es una de las nuevas técnicas de creación audiovisual digital, basada en ajustar de manera precisa la imagen de vídeo a un objeto, superficie o volumen. Dentro de esta técnica, la más conocida y demandada es la del Mapping Building o Mapping Arquitectónico.

  En este taller superaremos el nivel inicial e investigaremos en cámara mapping, multipantalla, stage design e impresión 3D.


  DOCENTE

 • Festival Visual Brasil 2016

  - català -
  DIVENDRES 15 I DISSABTE 16 DE JULIOL DE 2016 _ PUNT MULTIMÈDIA, BARCELONA.
  VIDEOART, MAPPING, PERFORMANCES AUDIOVISUALS, INSTAL·LACIONS, DEBATS I NOVES MITJOS.
  HORARI: 20hs FINS A LES 02HS
  LOCAL: PUNT MULTIMÈDIA, CASA DEL MIG. MUNTADAS 5


  VISUAL BRASIL _ Escenari Global Bass

  Després de tretze edicions es presentaran més de 300 artistes internacionals, la trobada de 2016 es realitzarà dues nits amb de molt de ritme al Parc de l'Espanya Industrial.