Telenoika
Pantalla Global, Incubant una exposició : 22 jun 2011 / CCCB

Pantalla Global, Incubant una exposició : 22 jun 2011 / CCCB

PANTALLA GLOBAL# CCCB #22juny 2011

10.30-14 h: Del Vjing al Mapping. Taller-xerrada amb Telenoika. Inscripció prèvia.

Amb Omar Àlvarez, Eduard Llorens, Eloi Maduell i Santi Vilanova.

http://www.flickr.com//photos/cccb/sets/72157626897174037/show/

 


 

 

De gener a maig de 2012, el CCCB presenta Pantalla Global, una exposició que explora el poder de la pantalla en la societat actual. Al setembre de 2011, es posarà en marxa l’espai virtual de l’exposició, una finestra oberta a la participació del públic i que dóna visibilitat a etapes del treball d’incubació que habitualment resten ocultes. En aquesta línia us proposem una jornada I+C+i en la qual podreu conèixer els continguts de l’exposició i dialogar amb els seus comissaris.

 

 

Telenoika és un col·lectiu de persones interessades en la creació audiovisual, amb la voluntat de compartir coneixements i obrir al gran públic les innovacions que s’estan produïnt en els llenguatges artístics, gràcies a la democratització que impliquen les noves tecnologies domèstiques audiovisuals. La comunitat Telenoika investiga diferents vies de comunicació audiovisual; el vjing, els interactius, el desenvolupament de software i hardware propi, les videoaccions urbanes de denúncia, les sinèrgies amb d’altres arts, sobretot l’escènica, fins arribar al Mapping o Mapat Audiovisual.

En aquesta xerrada-taller, es farà un repàs històric de tècniques i aplicacions diverses en les que Telenoika ha estat investigant en els seus onze anys d’existència, vinculant-les amb el contingut de l’exposició “Pantalla Global”.


Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.