Telenoika
Playmodes: Blue Beams

Playmodes: Blue Beams

Playmodes: Blue Beams


La companyia Playmodes presenta una instal·lació audiovisual basada en la sincronització de feixos motoritzats de llum làser i so envolvent.

Mitjançant la coordinació del so i els moviments dels feixos de llum, aquesta escultura cinètica es converteix en un element més del paisatge, remetent amb els seus moviments i formes a elements orgànics com les ondulacions del terreny, les onades del mar, o les turbulències del vent; així com a les noves possibilitats expressives que ofereixen els nous mitjans de creativitat digital aplicats a la escultura o el paisatgisme.

A través d’un procés de recerca i fabricació, s’ha desenvolupat un instrument audiovisual que permet l’escriptura sincronitzada de llum làser i so quadrafònic. Tots els aspectes de disseny i construcció de l’instrument estan basats en processos Open Source, es tracta per tant de materials i processos compartits amb comunitats online, pel que el disseny de hardware i software de la peça serà publicat obertament.

 

Projecte comissariat per ZZZINC dins el marc del VI Encuentro Bienal de Arte Lanzarote organitzat pel MIAC, que es durà a terme els dies 13 i 14 de gener de 2012 al Castillo de San Jose de la ciutat d’Arrecife.

Crèdits:
Concepte: Playmodes
Consultoria i disseny del sistema òptic-electrònic: Axel Guillaumet
Disseny de l’estructura motoritzada: Bartos Zygmunt
Construcció: Gabriel Scapusio
Software de control: Playmodes i James George
Electronica de control: Playmodes
Disseny audiovisual: Playmodes
Agraïments: Alex Posada i Irma Vilà

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.