Wed, 20/06/2012 - 15:26 · per santi

ReMolino, Telenoika Mapping: 25 de Juny, 22:30

ReMolino, per Telenoika Mapping
El proper dilluns 25 de juny, a les 20.30h, tindrà lloc a El Molino (c/de Vilà i Vilà 99, Barcelona) l’acte “Llum al Paral·lel”, un esdeveniment organitzat per la UPC School en el marc del postgrau en Lighting Design, on participarà Mario Nanni, creador de Viabizzuno, amb la conferència: "Quando la luce incontra la architettura" (20.30h). Quan caigui la nit sobre el Paral·lel, els alumnes del postgrau en Lighting Design de la UPC School, dirigits per Santi Vilanova, de Telenoika Mapping Crew, realitzaran un Architectural Projection Mapping en directe sobre la façana de El Molino.(22h), i després, ReMolino Telenoika Mapping, a les 22.30h.
En aquest acte, col·labora BAF – Innovació i Creativitat.

 

 

Una taula rodona amb la participació de Vicente Guallart, Gerent d’Hàbitat Urbà i Arquitecte en cap de l’Ajuntament de Barcelona, José Cardona, responsable del Pla Director d’Enllumenat Públic de Burgos, Maurici Ginés, director de l’Estudi ARTEC 3 i president de l’APDI, Maria Güell, codirectora del postgrau en Lighting Design i fundadora de l’estudi La Invisible, i el mateix Mario Nanni, completarà la segona part de l’acte. Una taula rodona centrada sobre latemàtica de la llum i la il·luminació urbana, de la mà cinc ponents experts en aquest sector.

Quan caigui la nit sobre el Paral·lel, els alumnes del postgrau en Lighting Design de la UPC School, dirigits per Santi Vilanova, de Telenoika Mapping Crew, realitzaran un Architectural Projection Mapping en directe sobre la façana de El Molino. En aquest acte, col·labora BAF – Innovació i Creativitat, que ja han participat en projectes tan coneguts com “La Nova Masia del Barça”.

El ponent

Mario Nanni (Bizzuno, 1955) és un professional pioner en l’art del lighting design, visionari i artista. Considerat el poeta de la llum, la seva fascinació per il·luminar i la contínua relació amb arquitectes i dissenyadors de prestigi, el van conduir a trobar un llenguatge propi en la trobada entre la llum i l’arquitectura. L’any 1994 crea Viabizzuno, un projecte que encarna la seva visió i passió per la llum, i on actualment dirigeix la línia de disseny. També dirigeix el seu taller 'Mario Nanni Progettista', amb seus a Milà, Londres i Barcelona. Entre els seus múltiples projectes, destaca la il·luminació de les Termes de Vals i del Pavelló de la Serpentine Gallery, la il·luminació del Pavelló d’Itàlia (Biennal d’Arquitectura de Venècia 2010), la Luce del Vento i Reggio Emilia, la il·luminació de la façana de la Scala de Milà, la il·luminació del museu Gucci o la biblioteca Mountain of Books, entre altres. A Espanya, ha il·luminat el Gaudí Centre de Reus i la plaça Zabalburu de Bilbao. La triennal de Milà ha exposat en repetides ocasions alguns dels seus projectes. El prestigiós museu Villa Pansa, de Varese, està preparant una mostra dedicada al conjunt de la seva obra que veurà la llum a finals d’any.

 

 Col·laboren: 


FEM
BAF

 

News ComunitAV

 • NitAV - Linalab & !ME

  AVShow
  Linalab & !ME

 • Circle of Light Festival opens call to ART VISION 2017 International Projection Mapping and VJing Competition

  MOSCOW, RUSSIA – ART VISION, the biggest projection mapping and VJing Competition, opens call! Artists are welcome to submit their projects by 10 August 2017. Shortlisted entry works will be shown on the facades of world famous Bolshoi and Maly Theaters and will be seen by millions and millions of people. The VJ battle will strike in MIR Hall being a brand new indoor venue in Moscow. Top three in each nomination will be awarded with money prizes. Entry is free.

 • Sonar 2017

  Disfruta de Sónar+D y Sónar con tu Acreditación a un precio exclusivo (solo para estudiantes de centros colaboradores)

News Telenoika

 • SELECTED PROJECTS AYA CONFERENCE 2019

  RESOLUCIÓN AYA 2019
  31 mayo - 2 junio, 2019
  Título: La espiral de transmutación
  Autor: Homem Gaiola (Brasil)

  Tipo de obra: Instalación visual de LEDS
  Descripción: LA ESPIRAL DE TRANSMUTACIÓN

 • NITAV

  NitAV. Telenoika 16 anys

  Dissabte 26 de novembre 2016

  Proponemos un día para encontrarnos y poder mostrar e intercambiar conocimientos y experiencias, así como para divulgar y fortalecer la escena AV existente en Barcelona.
  Contamos con la participación de colectivos y artistas que trabajan en torno a al audiovisual.


  Programa

 • Immersive Dome Workshop

  ENG::

  MIRA, Eyesberg and Telenoika organize a 3-day workshop, presentations and other activities around the immersive visual and sound experiences.

  For the 2016 edition we present the Immersive Dome Workshop, with the main aim to work the theory, the different technical options and set up, as well as the 360º content creation for Dome structures.

  Lessons will take place on 7th, 8th and 9th November in Fabra i Coats venue, using the MIRA Dome and other facilities of the venue. Workshops will be driven by international experts.


  dome romain tardy
 • II Congreso Internacional de Luz y Mapping, del 21 al 23 de julio

  El CaixaFòrum Girona acoge el II Congreso Internacional de Luz y Mapping organizado por el Festival Internacional de Mapping de Girona es un espacio de debate y reflexión dónde conocer el talento de los artistas del sector, descubrir las últimas innovaciones y aprender diferentes técnicas. Un lugar de intercambio de conocimiento y de experiencias y un marco para establecer vínculos profesionales.

 • Iniciación al Mapping Modular + Impresión 3d

  HORARIOS

  19 y 20 de julio de 10h a 18h
  21 de julio de 10h a 14h.  El vídeo Mapping es una de las nuevas técnicas de creación audiovisual digital, basada en ajustar de manera precisa la imagen de vídeo a un objeto, superficie o volumen. Dentro de esta técnica, la más conocida y demandada es la del Mapping Building o Mapping Arquitectónico.

  En este taller superaremos el nivel inicial e investigaremos en cámara mapping, multipantalla, stage design e impresión 3D.


  DOCENTE

 • Festival Visual Brasil 2016

  - català -
  DIVENDRES 15 I DISSABTE 16 DE JULIOL DE 2016 _ PUNT MULTIMÈDIA, BARCELONA.
  VIDEOART, MAPPING, PERFORMANCES AUDIOVISUALS, INSTAL·LACIONS, DEBATS I NOVES MITJOS.
  HORARI: 20hs FINS A LES 02HS
  LOCAL: PUNT MULTIMÈDIA, CASA DEL MIG. MUNTADAS 5


  VISUAL BRASIL _ Escenari Global Bass

  Després de tretze edicions es presentaran més de 300 artistes internacionals, la trobada de 2016 es realitzarà dues nits amb de molt de ritme al Parc de l'Espanya Industrial.

 • Taller de màpping per a joves a Girona

  Vols descobrir com es crea un espectacle de màpping?

  Amb aquest taller aprendrem de manera introductòria les tècniques que utilitzem per a projectar vídeo sobre façanes i altres elements reals i que ens serveixen per a crear il·lusions sorprenents. Tot el que aprenguem ho posarem en pràctica en un màpping real que s'exposarà al Showroom del Festival Internacional de Màpping de Girona.

  Durant el procés de treball, també aprendrem coses que hem de tenir en compte per a imatges i vídeos utilitzant l'ordinador, i farem una introducció bàsica a les tècniques de 3D.

 • FULLDOME WORKSHOP 360º

  Berlin · 11th June 2016
  MIRA
  WORKSHOPS
  FULLDOME WORKSHOP 360º

  by MIRA Festival, Eyesberg, Telenoika and United VJs.

  An intensive workshop where United VJs will show us all that’s needed to create content design, projection and mapping at the MIRA Dome (17 m in diameter), installed in the outside of the Funkhaus Berlín.

  OPEN ENROLLMENT!

  Limited to 25 students

  Early Bird discount until May 9th

  Fulldome Workshop 360º / June 8 , 9 y 10th / Berlín / Funkhaus

  Total 12h /4h+4h+4h + Festival ticket