Telenoika
ReMolino, Telenoika Mapping: 25 de Juny, 22:30

ReMolino, Telenoika Mapping: 25 de Juny, 22:30

ReMolino, per Telenoika Mapping
El proper dilluns 25 de juny, a les 20.30h, tindrà lloc a El Molino (c/de Vilà i Vilà 99, Barcelona) l’acte “Llum al Paral·lel”, un esdeveniment organitzat per la UPC School en el marc del postgrau en Lighting Design, on participarà Mario Nanni, creador de Viabizzuno, amb la conferència: «Quando la luce incontra la architettura» (20.30h). Quan caigui la nit sobre el Paral·lel, els alumnes del postgrau en Lighting Design de la UPC School, dirigits per Santi Vilanova, de Telenoika Mapping Crew, realitzaran un Architectural Projection Mapping en directe sobre la façana de El Molino.(22h), i després, ReMolino Telenoika Mapping, a les 22.30h.
En aquest acte, col·labora BAF – Innovació i Creativitat.

 

 

Una taula rodona amb la participació de Vicente Guallart, Gerent d’Hàbitat Urbà i Arquitecte en cap de l’Ajuntament de Barcelona, José Cardona, responsable del Pla Director d’Enllumenat Públic de Burgos, Maurici Ginés, director de l’Estudi ARTEC 3 i president de l’APDI, Maria Güell, codirectora del postgrau en Lighting Design i fundadora de l’estudi La Invisible, i el mateix Mario Nanni, completarà la segona part de l’acte. Una taula rodona centrada sobre latemàtica de la llum i la il·luminació urbana, de la mà cinc ponents experts en aquest sector.

Quan caigui la nit sobre el Paral·lel, els alumnes del postgrau en Lighting Design de la UPC School, dirigits per Santi Vilanova, de Telenoika Mapping Crew, realitzaran un Architectural Projection Mapping en directe sobre la façana de El Molino. En aquest acte, col·labora BAF – Innovació i Creativitat, que ja han participat en projectes tan coneguts com “La Nova Masia del Barça”.

El ponent

Mario Nanni (Bizzuno, 1955) és un professional pioner en l’art del lighting design, visionari i artista. Considerat el poeta de la llum, la seva fascinació per il·luminar i la contínua relació amb arquitectes i dissenyadors de prestigi, el van conduir a trobar un llenguatge propi en la trobada entre la llum i l’arquitectura. L’any 1994 crea Viabizzuno, un projecte que encarna la seva visió i passió per la llum, i on actualment dirigeix la línia de disseny. També dirigeix el seu taller ‘Mario Nanni Progettista’, amb seus a Milà, Londres i Barcelona. Entre els seus múltiples projectes, destaca la il·luminació de les Termes de Vals i del Pavelló de la Serpentine Gallery, la il·luminació del Pavelló d’Itàlia (Biennal d’Arquitectura de Venècia 2010), la Luce del Vento i Reggio Emilia, la il·luminació de la façana de la Scala de Milà, la il·luminació del museu Gucci o la biblioteca Mountain of Books, entre altres. A Espanya, ha il·luminat el Gaudí Centre de Reus i la plaça Zabalburu de Bilbao. La triennal de Milà ha exposat en repetides ocasions alguns dels seus projectes. El prestigiós museu Villa Pansa, de Varese, està preparant una mostra dedicada al conjunt de la seva obra que veurà la llum a finals d’any.

 

 Col·laboren: 


FEM
BAF

 

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.