Telenoika
Streaming 14a edició del Reimagina’t

Streaming 14a edició del Reimagina’t

Acte de cloenda 14ª edició Reimagina’t: Les sexualitats 24 d’abril 2023. 18:00h

Lloc: Espai Francesca Bonnemaison

C/de Sant Pere Més Baix, 7 08001 Barcelona

Els noms dels grups guanyadors del concurs Reimagina’t de 2023 es van fer públics a l’acte de cloenda d’aquesta edició, que va ser presentat per la cantant i performer Llum, a l’Espai Francesca Bonnemaison.

En la categoria de 12 a 14 anys han guanyat l’Institut Joanot Martorell (Esplugues de Llobregat) i Institut 9 (Santa Coloma de Gramenet). En la de 14 a 16 anys l’Institut Joanot Martorell (Esplugues de Llobregat) i el Col·legi Jesús-Maria Sant Andreu (Barcelona). En la categoria de 16 a 18 anys han guanyat l’Institut Alexandre Galí (Sant Pere de Ribes) i l’Institut Torrent dels Alous (Rubí). A més, el jurat ha atorgat una menció especial al Col·legi Jesús-Maria Sant Andreu (Barcelona).

L’InfoK ha dedicat un espai a parlar sobre del concurs, però podeu veure la totalitat dels vídeos guanyadors es poden veure a la secció d’arxiu del web.

L’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació dona les gràcies als centres participants així com a les entitats i institucions col·laboradores que han fet possible aquesta edició, dedicada a la creació de vídeos per ampliar imaginaris sobre les sexualitats.

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.