Telenoika
Telenoika 15 anys. Concert Koulomek + presentació de beques 2014

Telenoika 15 anys. Concert Koulomek + presentació de beques 2014

TELENOIKA 15 anys
Dissabte 19 de desembre de 2015
Conservas. Carrer Sant Pau 58. 08001 Barcelona

Telenoika 15 anys. Concert Koulomek + presentació de beques 2014 + exposició del taller dibuixar amb codi

Telenoika ja està acabant les seves activitats del 2015, on celebrem els 15 anys d’existència com a comunitat AV. Ho farem amb una trobada des de les 18:00 hrs a Conservas, el nostre local, per anar-nos ambientant i obrim l’exposició del taller de Dibuixar amb codi impartit per Alba G. Corral on els estudiants ens presentaran el seu treball al taller. A les 19:00 hrs. podrem veure les presentacions de les beques Telenoika 2014, la versió virtual del instrument Stokos i una bateria aumentada. A les 20:30 hrs. gaudirem d’un concertàs d’en Koulomek on ens oferirà una selecció de temes dels darrers 20 anys de «Hamster loko».

19:00 hrs.
Presentació de beques 2014
Stokos VIrtual
Albert Callejo

http://www.telenoika.net/recursos/stokos

Albert Callejo es dedica des de 1998 a la interpretació visual de la música-proper al concepte de Vj-amb una llarga llista d’actuacions a Barcelona i la resta de Catalunya.
És membre del nucli del col · lectiu Telenoika, on participa en les Jams Audiovisuals i altres esdeveniments. De manera autodidacta, es dedica a la creació de música audiovisual a partir de seqüències Midi, síntesi electrònica, creació de clips i sets audiovisuals per a performances en directe. En aquesta ocasió ens presenta la versió digital i la App del instrument electrònic creat als anys 70 per Lluís Callejo, enginyer industrial, co-fundador de la Fundació Phonos i el seu pare.


AUGMENTED DRUM MACHINE_INSTRUMENTO AUMENTADO

Augmented Drum Machine, es un instrumento musical cuyas capacidades han sido ampliadas valiéndose de la tecnología, para dotarlo de nuevas formas de interacción. Es un instrumento aumentado donde confluyen el sonido, los visuales generativos, la robótica y la iluminación led.

http://josecarlosflorez.com/augmented-drum-machine/

20:00
Koulomek

«20 years of Hamsterloco Special Showcase»

«20 years of Hamsterloco Special Showcase» és un homenatge al col·lectiu barceloní Hamsterloco, del qual Marc Pitarch en forma part des de la seva fundació. Enguany el col·lectiu compleix 20 anys… 20 anys a la sombra (o al clavegueram, tenint en compte el seu origen rosegador), on han acumulat un total de 45 publicacions musicals, la major part de descàrrega gratuïta des del seu web (hamsterloco.com). Música electrònica experimental, on sovint les idees primen per sobre del so.
Koulomek amb aquest directe ofereix un homenatge al col·lectiu, repassant gran part de la seva discografia, el que ell considera com a «clàssics», però que en realitat molt poca gent ha escoltat mai. Cançons que han marcat la seva forma d’entendre la música. Es tracta d’una sessió que combina elements de directe i de sessió de dj.

http://www.koulomek.net/
Discografia CC
http://www.hamsterloco.com/koulomek/files/musica/index.html

Marc Pitarch, tcc koulomek. Músic, productor i psicòleg. Membre dels col·lectius Telenoika i de Hamsterloco, té diversos treballs publicats en solitari en els segells Hamsterloco (Barcelona), Discontinu Records (Girona), Flumo (Sevilla) i Costellam (Barcelona).És membre de les formacions musicals Híbrida Nen i Cavall, Neri Lu Fuki, Telenoika Feedback Experience, K&K$, així com del Gamelan Ensemble de Barcelona.

Exposició del taller de Dibuixar amb codi
Els participants al taller de Dibuixar amb codi impartit per Alba G. Corral http://www.telenoika.net/tallers/grafica-generativa-dibuixar-amb-codi ens presentaran els resultats del taller en una exposició a la Sala Conservas

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.