Telenoika
uocstraycinema : 26-28 abr 2011 / UOC

uocstraycinema : 26-28 abr 2011 / UOC

#uocstraycinema, 1a SETMANA DE CINEMA OBERT A LA UOC
Dates: Des de dimarts 26 al dijous 28 d’abril 2011
Lloc: Wikilounge de la UOC
Destinataris: Estudiants de la UOC i sector

             HORARIS/DIA          DIMARTS_26          DIMECRES_27 DIJOUS_28      
11:00-16:00h

MARATÓ DE CINEMA OBERT:
Visionat ‘social’ de pel lícules de fans
(entra, mira i tuiteja!)

11:00 Star Wreck (100’)
12:50 Star Wars Uncut (120’)
15:00 Star Wars Revelations (45’)
16:00 he Hunt For Gollum (40’)

“STRAY CINEMA” MARATÓ MATINAL:

Visionat en bucle del millors films del concurs i del material original ‘Egg or chicken’, realitzat pels estudiants de la UOC Raul Broceño i RogerCaubet.

17:30–19:45h PRESENTACIÓ #uocstraycinema,
SETMANA DE CINEMA OBERT A LA UOC

Introducció a la 1a Setmana decinema obert.

Què és el cinema obert? Xerrada a càrrec d’Antoni Roig (director del programa de comunicació audiovisual. Selecció de clips.

MASTERCLASS DE CINEMA COL·LABORATIU I INTRODUCCIÓ A STRAYCINEMA:

Guia de supervivència en el cinema digital contemporani, xerrada a càrrec de Joan Carles Martorell (realitzador, impulsor d’Embed.at i expert en novestendències de l’audiovisualdigital).
The story of Stray Cinema: xerradaa càrrec de “Daniel James” , co-director d’Stray Cinema (videoconferència des de Nova Zelanda)

TAULA RODONA “STRAY CINEMA”:

Presentació. Visionat dels cinc millors vídeos a concurs.Conferència “making off” dels estudiantsde la UOC: Roger Caubet i Raul Broceñodel projecte.Video Performance final en directe, desde Nova Zelanda, a càrrec de “DanielJames” i Michelle Hughes, co-directorsd’Stray Cinema.Cloenda

+INFO:: http://straycinema.com/press/


 

Els dies 26, 27 i 28 d’abril, a la sala Wikilounge de la seu de Barcelona de la Universitat Oberta de Catalunya tindrà lloc la primera setmana de cinema obert a la UOC.

 

Durant els tres dies que tindrà lloc la setmana de cinema, es faran un seguit d’activitats, com ara maratons de cinema, una classe magistral i una taula rodona sobre Stray Cinema, una iniciativa independent de caràcter internacional pionera en el que es coneix com a cinema de codi obert (cinema open source).

A les activitats programades hi ha convidades persones destacades del món de l’audiovisual i l’Stray Cinema: Joan Carles Martorell, un dels impulsors d’Embed, equip d’especialistes de l’audiovisual digital a l’Estat espanyol; Daniel James (també conegut com a Dan Untitled), artista interdisciplinari, doctorand, curador i músic que viu a Wellington (Nova Zelanda); Michelle Hughes, directora i productora amb una llarga experiència en producció digital i màrqueting en línia, que exerceix de directora de negoci a Nova Zelanda i és impulsora de l’Stray Cinema; Raúl Broceño, enginyer de Telecomunicacions, que va guanyar una beca per a estudiar cinema a partir del rodatge d’un curt; Antoni Roig, doctor en Societat de la Informació i el Coneixement i professor de Comunicació audiovisual a la UOC, a més de director de la llicenciatura de Comunicació Audiovisual d’aquesta universitat i del postgrau d’Innovació en creació de continguts audiovisuals UOC-Digitalent.

El projecte Cinema obert de la UOC i Stray Cinema tenen en comú la vocació d’estimular la producció i l’ús de continguts oberts. Concretament, la iniciativa de la Universitat vol experimentar amb les possibilitats docents de la creació audiovisual

http://straycinema.com/press/


Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.