Telenoika
VAD’06 : 18-21 oct / Girona

VAD’06 : 18-21 oct / Girona

vad.jpg

 

 

 

Del 18 al 21 d’octubre Girona s’omple d’imatges en moviment. El VAD presenta una selecci— internacional d’obres recents que permetrà, tant al pœblic en general com a professionals i artistes, conèixer la diversitat d’interessos temàtics, d’estils en la forma i en l’estètica, que aporten el v’deo i els nous mitjans digitals a la cultura contemporània.

 

 

 

El programa d’aquesta quarta edici— del VAD presenta prop de 130 obres de creaci— recent realitzades a territoris ben diversos del planeta, que podreu visionar seguint el programa de projeccions al Cinema Truffaut i visitant l’exposici— d’obres interactives i instal·lacions a les sales habilitades pel festival a la Casa de la Cultura, a les Sales Municipals d’Exposici— de la Rambla i al Museu del Cinema. A més, el festival us proposa conferències, presentacions, debats i un punt de trobada nocturn, les Nits Digitals a l’auditori del Centre Cultural de la Mercè. Les Nits Digitals, que es presenten en col·laboraci— amb el festival Temporada Alta, agrupen un ampli ventall de projectes internacionals on les imatges, la mœsica i les arts performatives dialoguen per conformar una nova manera d’entendre les arts escèniques contemporànies.

Totes les activitats del VAD s—n d’entrada lliure a excepci— de les Nits Digitals, que tenen un preu œnic de 6 € per nit.


CATÀLEG a :: http://www.vadfestival.net/2006/VAD_cat06_w.pdf

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.