Telenoika
B2B Barcelona <> Berlín

B2B Barcelona <> Berlín

B2B Barcelona to Berlín (8 de novembre, 2013).
B2B Berlín to Barcelona – Antic Goes Electric Vol.VI.(23 de novembre, 2013).

Intercanvi internacional de música electrònica i arts multimèdia entre Barcelona i Berlín
Carlazz (BCN) Reactable Live (www.reactable.com/community/artist/160)
XTRNGR (BCN) Live/ Electronica (http://xtrngr.tumblr.com/)
Wooky (BCN) Live (www.wooky.cat)
Videocratz (BCN) Live Visuals (vimeo.com/mikiarregui)
Electrosexual (BCN) Live (www.electrosexual-official.com)
DJ Baromix (BLN) DJ Set (www.piattoforte.org/)
Steve Morell (BLN) DJ set (www.pale-music.com)

Què és el projecte B2B?
El proyecto B2B, Barcelona <>Berlín, se inició en 2008 como una plataforma tanto para la exhibición de grupos musicales y artistas que trabajan con nuevas tecnologías como para la realización y producción de proyectos vinculados a dos espacios multidisciplinares, Piatto Forte en Berlín y el Antic Teatre en Barcelona.

Se da apoyo a artistas de todas las edades, tanto los más emergentes y no reconocidos, como los que tienen ya una larga trayectoria pero que tienen en común la dificultad para presentar sus trabajos en los circuitos y festivales convencionales ya existentes. Cada artista desarrolla su línea personal en la investigación de los sonidos, programas, video-creación (etc.) fuera de la creación convencional y comercial. Se seleccionan actuaciones en directo y sesiones de DJ de música experimental, Dance, Electro, Electro-punk, y arte visual. Por eso trabajamos en la dirección de descubrir y dar a conocer estos artistas, construyendo una plataforma de intercambio estable entre las dos ciudades.

Per què Berlín?
Perquè Berlín mola. Actualment Berlín és la ciutat més dinàmica i viva en relació a la fluxe artístic de tots els sectors. Les possibilitats que troben artistes allà per a poder realitzar i exposar els seus treballs és incomparable amb el què es pot trobar a cap altra ciutat d’Europa actualment. També és una ciutat que encara és assequible a artistes de tots els nivells socials, més rics o més pobres, en termes econòmics. La ciutat està plena de locals oberts tota la nit, galeries, clubs, botigues, espais de creació, teatres, festivals, auditoris, bars, etc., que disposen d’una legislació municipal flexible per tal de poder portar a terme totes aquestes activitats.

Aquest projecte es concreta en l’intercanvi internacional de música electrònica i arts multimèdia amb artistes de Berlín i Barcelona; que celebrarà aquest 2013 la seva segona edició a Berlin (gràcies al suport de l’ICUB, de l’Institut Ramon Llull i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya), i la seva sisena edició a Barcelona, sota el nom d’Antic Goes Electric Vol.VI.

El partner del projecte B2B a Berlín és Piatto Forte, una plataforma de creació de happenings, performances i live-acts. Está dirigida pel Dj. Baroxmix, Michele s’Alessio, músic i reconegut DJ en nombrosos clubs d’Europa i promotor de la música electrònica anticonvencional.

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.