Telenoika
Concurs audiovisual: Illuminating Curiosity

Concurs audiovisual: Illuminating Curiosity

Concurs audiovisual: Illuminating Curiosity, organitzat per l’ICFO (Institut de Ciències Fotòniques de Barcelona) amb la finalitat de crear una trobada divertida i creativa entre la societat i les ciències fotòniques.

A principis d’octubre vam llançar la 2a edició d’Illuminating Curiosity: un concurs audiovisual que exposa curiositats sobre la llum omnipresents a la nostra vida quotidiana i que convida a qualsevol persona amb esperit curiós i creatiu a buscar respostes a aquestes qüestions, explicant-les a través d’un vídeo creatiu, entenedor i original.

En aquesta ocasió, els grans instigadors d’aquestes curiositats són el metge i investigador Dr. Bonaventura Clotet, el meteoròleg Tomàs Molina, els músics Els Catarres, la il·lustradora Pilarín Bayés, els actors Miki Esparbé i Paula Vélez i el xef Ferran Adrià. Ells són els protagonistes que ens presenten les seves curiositats sobre la llum a través d’anècdotes o reflexions personals, convidant-nos a respondre-les de la manera més curiosa, original, creativa, innovadora i divertida possible (fent servir l’audiovisual com l’eina de comunicació).

Fins el 7 d’abril hi haurà temps per enviar-nos els vídeos participants. L’idioma pot ser el català, el castellà o l’anglès, indistintament. S’han establert diverses categories i premis (i comptem en tenir més novetats interessants per als participants al llarg d’aquest període).

Tota la informació sobre la segona edició del concurs està disponible a la pàgina web de Illuminating Curiosity: http://illuminatingcuriosity.icfo.cat i les últimes novetats també poden ser seguides a través del compte de twitter @iLlumCuriosity

Podeu veure el vídeo promocional de la 2a edició d’Illuminating Curiosity a: https://youtu.be/EHmwakoQM_A

Us agrairíem molt si difonguéssiu informació sobre el concurs entre els vostres contactes, seguidors, o qualsevol persona que pugui estar interessada en participar d’aquest concurs. En particular, creiem pot ser de l’interès dels alumnes dels tallers que organitzeu o, si considereu oportú, podria servir de projecte per algun dels vostres tallers.

Des de l’ICFO, convidem a tothom a participar en aquest nou viatge de preguntes, recerca, curiositats, creativitat, diversió i descobriment!

http://illuminatingcuriosity.icfo.cat

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.