Telenoika
Contrainfos-109 LaTele.cat

Contrainfos-109 LaTele.cat

http://latele.cat/contrainfos/contrainfos-109

CONTRAINFOS 109

Benvingudes al Contrainfos 109, avui 30 de novembre de 2015 en una freda vesprada d´hivern.1.

Marxa pel Clima El passat diumenge 29 de desmembre hi va haver una Convocatòria mundial de Marxes pel Clima per pressionar que la cimera del COP21 no sigui segrestada per les corporacions energètiques. Barcelona crida: «Prou Fum!»2.

Marchas contra la violencia El passat 25 de noviembre, el día contra la violencia masclista. Entre les nombrosos actes realitzats a Barcelona destaquen l´acompanyament amb cants a les preses de Vad Ras, actes contra la violència immobiliària al Casc Antic i la manifestacióu unitària a la tarda. Contrainfos us fa un resum3.

Boikot al Corte InglésBarcelona, 28/11/2015. En plena esquizofrènia del artefacte de marketing del #Black Friday, el sindicat CNT realitza diferents piquets durant el cap de setmana a les portes del Corte Inglés solidaritzant-se amb els treballadors i vaguistes represaliats durant la vaga del 29M. més info: lavagaquevolem.wordpress.com4.

Aniversari de Cal SuisI el Centre Social Cal Suis, a Finestrelles (Esplugues) celbrà els seus dotze anys d´okupació amb un dinar de germanor amb molta confluència de tota la gent que usa aquest espai.5. Es crea comité ZAD La Zona A Defensar (ZAD) a Nantes França, torna a trobar-se en perill de desallotjament!. S’està creant Comitè de Suport des de Catalunya. Si us agradaria col·laborar o formar part del comitè podeu escriure a: zadcatalunya@riseup.net

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.