Telenoika
Mapping Nadalenc 2021 amb alumnes de L’Hospitalet de l’Infant i Vandellòs
|

Mapping Nadalenc 2021 amb alumnes de L’Hospitalet de l’Infant i Vandellòs

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha encarregat enguany el mapping de temàtica nadalenca a Tklab, el grup d’investigació de l’Associació Cultural Telenoika, de Barcelona, que està especialitzada en aquest tipus d’animacions en 3D.

El vídeo mapping es projecta en la façana de l’Hospital del Coll de Balaguer, conjunt monumental del s.XIV a la Plaça Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant. Els protagonistes d’aquest espectacle audiovisual són els alumnes de P5 de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant i de l’Escola Valdelors de Vandellòs.

A aquesta vuitentena de nens i nenes, l’equip de TkLab els va gravar al novembre, distribuïts per grups, en dues sessions diferents, al plató de la Televisió de Vandellòs, amb la tècnica del Chroma Key, per simular la seva participació en les diferents escenes típiques del Nadal al municipi.

Enguany, també apareixen en el mapping les figures festives del municipi: l’Home dels Nassos, els gegants de l’Hospitalet, el gegantó Frare Celestí, el Cavallet de Mar, els Capgrossos i lo Boc de Vandellòs.

Enllaç a l’article: http://www.vandellos-hospitalet.cat/actualitat/agenda/mapping-nadalenc-dies-3-4-10-11-17-18-23-i-30-de-desembre-a-lhospitalet-de-linfant

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.