Telenoika
Streaming Jornades Rurals Territori de Vincles 2021
|

Streaming Jornades Rurals Territori de Vincles 2021

Els dies 5 i 6 de novembre de 2021 es celebran unes jornades gratuïtes per reflexionar i treballar sobre els problemes que pateix la Vall del Corb i el món rural en general.

Les jornades es desenvolupan al Castell de Santa Coloma de Queralt, i pretenen ser la primera edició de futurs encontres que li puguin donar continuïtat. Amb el nom Territori de vincles – eines pràctiques per a uns territoris rurals vius plantegem les jornades com un espai de formació i enxarxament entre diversos sectors i agents, de diferents nivells, tant en el plànol institucional com el social, econòmic o acadèmic.

A través de ponències, taules rodones i debats, es coneixeran eines i experiències que ja han estat testades i poden ser replicables en el context de la vall i altres territoris rurals.
Tot el material generat (audiovisuals, resums i gràfics) serà registrat i recollit per CoopCamp, l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona qui, a més a més, intervindrà a les jornades per explicar la Caixa d’Eines de l’ESS, un recull de recursos de l’economia social i solidària per a que els micropobles i territoris rurals puguin fer front a les necessitats dels pobles des de fórmules cooperatives i comunitàries.

Territori de vincles

Telenoika es encarrega del servei de streaming d’aquest esdeveniment, que ens afecta a totes, impulsat per les associacions Laboqueria i L’Aresta.

Enllaços:

https://www.youtube.com/watch?v=QMQQqV4HzhI

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.