Telenoika
Streaming 4t ParlaMent Ciutadà de Cultura de Barcelona
|

Streaming 4t ParlaMent Ciutadà de Cultura de Barcelona

El dissabte 12 de febrer de 2022 al matí, en el marc del 10è Festival SÂLMON d’arts vives (9-22 de febrer de 2022), ha tingut lloc la celebració del 4t ParlaMent Ciutadà de Cultura de Barcelona (PMCCB) al Santa Mònica.

La sessió del dia 12 de febrer ha tingut dues parts: una primera que marca el tancament d’un primer cicle de convocatòries obertes o ParlaMents (celebrats entre el maig de 2019 i el març de 2020), dedicats a la Cultura de Base de Barcelona; i una segona part dedicada a la constitució d’una mesa plural de debat que va definir els punts i l’agenda a seguir per a la constitució del futur Observatori Ciutadà de la Cultura.

El ParlaMent Ciutadà és un espai no-partidista de confluència, proposta, deliberació, cooperació i acció política d’aquelles persones que actuen juntes per fer de contrapès permanent dels partits polítics i les elits econòmiques que, sovint, han instrumentalitzat i posat el sistema polític representatiu al servei d’una visió reductora de l’interès general en pro dels interessos financers i de mercat. Funciona de forma col·legiada, amb un grup impulsor i convocatòries públiques (obertes a la ciutadania).

Més info: https://artssantamonica.gencat.cat/ca/detall/4t-PMCCB

Organitzat conjuntament per: Antic Teatre, La Caldera, Graner i La Poderosa

Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona, Mercat de les Flors, Santa Mònica i CCCB

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.