Tue, 13/09/2005 - 23:23 · per edrok

Festival Video TranzMarikaBollo : 15-17 setiembre / Bcn

logo1.0.jpgEl festival neix de la necessitat de no resignar-se davant la injustícia. Barcelona s’està transformant en una ciutat aparador per al turisme, però cada cop més irrespirable per a les que hi vivim i no tenim un estatus econòmic alt. I val a dir que les darreres ordenances municipals “en pro del civisme” no fan sinó empitjorar les coses per a treballadores del sexe, okupes, inmigrants, joves sense recursos, i per totes les persones que no s’ajusten al model de ciutadà/ciudadana consumidor/a.

Les policies local i autonòmica s’estan especialitzant en fustigar aquests col·lectius, i les detencions arbitràries acompanyades de tortures a les comissaries (que mai han deixat de donar-se, per altra banda) sembla que, en els darrers temps, estan agafant una forta embranzida i ens recorden la impunitat policial que aquests governs tan d’esquerres que gaudim ens havien dit formava part d’un passat dictatorial pretesament superat.
Totes les iniciatives que no poden ser absorvides pel discurs oficial es persegueixen.
Les trans, lesbis i marikes que participen en el festival de vídeo volen aportar el seu granet de sorra a aquesta situació i donaran tots els beneficis econòmics que generi el festival a persones detingudes durant aquest any. És per això que es cobraran 2 o 3 euros d’entrada en cada una de les tres sessions del festival i s’organitzarà una festa de cloenda a tal efecte.
Pensem i desitgem que el sol fet de moure’ns, produir i difondre cultura des de la nostra vida real i en vistes a realitzar els nostres somnis, que són molts i molt bonics, és una bona manera de construir-nos i rebutjar les seves imposicions.
Us hi esperem!

 

El festival nace de la necesidad de no conformarse con la injusticia. Barcelona se está convirtiendo en una ciudad escaparate para el turismo pero irrespirable para quienes tratamos de vivir aquí y no tenemos un nivel económico alto. La aplicación tendenciosa y desproporcionada de las últimas ordenanzas municipales "por el civismo" sólo han empeorado las cosas para trabajadoras del sexo, okupas, inmigrantes, jóvenes sin rescursos, pobres y toda persona que no se ajuste al modelo de ciudadan@
consumidor@. Las policías local y autonómica están hostigando a estos colectivos y las detenciones arbitrarias y torturas en comisaria cada vez más habituales recuerdan más al orden dictatorial pretendidamente superado que a estos gobiernos de coalición
izquierdista que presumen de progresía. Todas las iniciativas políticas que no son absorvidas por el discurso oficial se persiguen.
L@s tranz, marikas y bollos que participan en el festival de video quieren aportar su granito de arena donando todos los beneficios económicos que éste genere para la defensa de personas detenid@s injustamente en Barcelona en lo que va de año. Para ello se cobrarán 2 ó 3 euros como entrada en cada una de las tres sesiones de videos y se organizará una fiesta de clausura.
Pensamos y deseamos que el solo hecho de movernos, producir y difundir cultura desde nuestras vidas reales y en vistas a realizar nuestros sueños, que son muchos y muy bonitos, es una buena manera de construirnos y rechazar sus imposiciones.
¡Os esperamos!

News World

 • Tecno-Lògica: Jornades de tecnologies lliures per a moviments socials

  Tecno-Lògica: Jornades de tecnologies lliures per a moviments socials

  Una trobada i molta il·lusió han desembocat en aquestes jornades de lògica tecno, en què compartirem saviesa i eines per a un ús intel·ligent, lliure i humà (ergo no capitalista) de les noves tecnologies.

  retrotraer

  Programa detallat:

 • FESTIVAL FADE Cellera de Ter del 29 de juny al 2 de juliol

  En unes circumstàncies socials com les actuals i amb un país torpedejat a la seva línia de flotació en molts aspectes, el fet de destinar diners públics a organitzar un festival d’art digital i electrònica pot semblar ridícul i fins i tot arribar a molestar.

  Tot i això, després de set edicions i la participació de centenars d’artistes, investigadors i formadors, des del FADE continuem reivindicant la importància que suposa el fet de posar en contacte a aquests professionals amb el públic en general.

 • Festival Internacional de Màpping de Girona 2016: ja està en marxa!

  Ja està en marxa la propera edició del Festival Internacional de Màpping de Girona 2016, que aquest any es celebrarà entre els dies 22 i 24 de juliol. Si esteu interessats a participar al concurs, afanyeu-vos, la convocatòria tanca el dijous 28 d'abril de la setmana que ve!

  Concurs FIMG: La convocatòria es tanca el 28 d'abril!
 • LA PEDRERA: MOVIMENTS GRANADOS

  Un espectacle singular de producció pròpia concebut expressament per a La Pedrera i dirigit per Xavi Bové, en el que es representen visualment peces d’Enric Granados mitjançant l’anàlisi del so dels instruments interpretats en directe i del moviment del director musical. Un espectacle a la façana de La Pedrera que uneix harmònicament la llum, la música i l’arquitectura i que és a la vegada un homenatge al gran compositor català, Enric Granados, en el context de les celebracions del centenari de la seva mort.

News ComunitAV

 • NitAV - Linalab & !ME

  AVShow
  Linalab & !ME

 • Circle of Light Festival opens call to ART VISION 2017 International Projection Mapping and VJing Competition

  MOSCOW, RUSSIA – ART VISION, the biggest projection mapping and VJing Competition, opens call! Artists are welcome to submit their projects by 10 August 2017. Shortlisted entry works will be shown on the facades of world famous Bolshoi and Maly Theaters and will be seen by millions and millions of people. The VJ battle will strike in MIR Hall being a brand new indoor venue in Moscow. Top three in each nomination will be awarded with money prizes. Entry is free.

 • Sonar 2017

  Disfruta de Sónar+D y Sónar con tu Acreditación a un precio exclusivo (solo para estudiantes de centros colaboradores)

 • WORLDWIDE CONTEST - http://airspaceispublicspace.io

  WORLDWIDE CONTEST
  You can apply from all over the world. We will send the kits to any country.

 • Concurs audiovisual: Illuminating Curiosity

  Concurs audiovisual: Illuminating Curiosity, organitzat per l'ICFO (Institut de Ciències Fotòniques de Barcelona) amb la finalitat de crear una trobada divertida i creativa entre la societat i les ciències fotòniques.

  A principis d'octubre vam llançar la 2a edició d’Illuminating Curiosity: un concurs audiovisual que exposa curiositats sobre la llum omnipresents a la nostra vida quotidiana i que convida a qualsevol persona amb esperit curiós i creatiu a buscar respostes a aquestes qüestions, explicant-les a través d'un vídeo creatiu, entenedor i original.

 • FLorest.A::

  Florest.A
  Instalación Lumínica realizada por MAV Lluminescene y VJ Vigas (Leandro Mendes) en L'Argentera, Tarragona. Agosto 2015.

  Concepción y Diseño: Lluminescene + VJ Vigas
  Programación DMX: Omar Prole
  Composición Musical: K-Sero
  Composición Visual: Omar Prole + VJ Vigas

  Agradecimientos a la Alcaldía de L'Argentera. Tarragona


 • NITERE.V1:: Led Mapping AV Show

  CAT::
  Segona versió de NITERE presentat al Visual Brasil '15, Barcelona.
  Espectàcle creat per MAV Lluminescene i ProtoPixel.

  Concepte i disseny:
  LLuminescene + ProtoPixel
  Programació DMX:
  Omar Prole
  Programació i Montatge Leds Strips:
  ProtoPixel
  Composició musical:
  Koulomek i K-sero
  Composició visual:
  Omar Prole y Vj Eletrolman
  Live AV: