Telenoika
Festival Visual Brasil 2016

Festival Visual Brasil 2016

– català –
DIVENDRES 15 I DISSABTE 16 DE JULIOL DE 2016 _ PUNT MULTIMÈDIA, BARCELONA.
VIDEOART, MAPPING, PERFORMANCES AUDIOVISUALS, INSTAL·LACIONS, DEBATS I NOVES MITJOS.
HORARI: 20hs FINS A LES 02HS
LOCAL: PUNT MULTIMÈDIA, CASA DEL MIG. MUNTADAS 5

VISUAL BRASIL _ Escenari Global Bass

Després de tretze edicions es presentaran més de 300 artistes internacionals, la trobada de 2016 es realitzarà dues nits amb de molt de ritme al Parc de l’Espanya Industrial.

El dia 16 tindrà lloc una festa de Tropical Bass amb els artistes: SonikGroove del projecte Gozalow, Barri Lindo d’Argentina, de França i de Jerusalem, destaquem l’artista Tropikal Camel. Per a aquesta ocasió apresentarem també el live audiovisual del grup Sound Skultur. Resident a Barcelona i destaquem el Dj Grounchoo, artista conegut en l’escena catalana de música balcànica. Destaquem també la increïble performance dels brasilers Va, Vingui i el potent grup Animal Chuki que presentaran una mostra del millor de la cúmbia electrònica.

A la segona nit ve amb molta potència sonora amb la participació dels artistes Zócrulos del Coletivo Beat Selecter Brasil, Pedro Makonnen del Col·lectiu Afrodelika, el francès nixtamal i el grup Natiu. Per completar aquest cartell comptem amb la presència de Scooby Dub i del francès Rafael Aragon, famós músic internacional.

El VISUAL BRASIL és un festival realitzat per VJs que té com a objectiu crear un entorn de visuals potents que portin el públic a un ambient d’immersió sensorial i creativa. Projectant els seus somnis en pantalla haurà els VJ Froch dnd i VJ Ovideo; del Brasil: Vinicius Llum, VJ Eletroiman i VJ Bigues. Un altre punt important del festival és la presència del Studio Aszyk, Aszyk és un estudi multidisciplinar que barreja en el seu directe tècniques com el disseny, l’animació i la il·lustració, una experiència memorable plena de colors. El festival VISUAL BRASIL assegura un any més la reunió de VJs molt importants i premiats a nivell mundial.

VISUAL BRASIL _ Escenari DUB

El Visual Brasil obre en aquesta edició un nou espai cultural dins el festival l’Escenari Dub, un estil musical que s’estén des de fa més de 50 anys arreu del món i que s’ha arrelat profundamenta la societat brasilenya. En aquesta oportunitat comptarem amb el productor local Bruno Lima de l’Estudi Sonor. Brasiler de naixement resident a Barcelona ens porta la proposta d’un nou espai dedicat al sound system: equips totalment artesanals que ens faran vibrar i viure una experiència diferent. Al costat del seu soci Jahel Chacon muntaran el seu equip anomenat Babel Sound System, que divulgarà el treball d’artistes locals i nacionals tornant aquesta edició del festival encara més potent.

VISUAL BRASIL _ SEMINARI LLUM I SO; CONTROL, SINCRONIA, INTERACCIÓ

La vídeo projecció ha abandonat el “enquadrament” clàssic, heretat de la tradició pictòrica occidental, per apropiar-se de l’espai físic. En aquest camí, l’ús de vídeo projectors com a fonts lumíniques i la utilització, control i programació d’elements lumínics digitals, Lluminàries LED o díodes Làser, aporten una sèrie d’innovacions en diferents àrees de la creació escènica, la música, les intalacions interacitves o inmersives, l’arquitectura o el Live Av

VISUAL BRASIL _ INSTAL·LACIONS

L’associació audiovisual Telenoika proposa un espai de reflexió audiovisual dins de la programació del Festival VISUAL BRASIL. Amb l’Espai TK LAB, o col·lectiu crea una possibilitat per divulgar propostes d’instal·lacions, mapping i performances audiovisuals.

El TK LAB és un grup de recerca que es reuneix cada setmana a Telenoika per experimentar amb eines i recursos audiovisuals.

És un espai de treball i experimentació per a realitzar projectes concrets, obert a la reflexió i formació de nous creadors. El TK LAB té com a objectiu fomentar i afavorir l’increment de nous membres a la comunitat AV i millorar la qualitat de les propostes artístiques a Catalunya.

Realiza
Festival Visual Brasil

Apoyo
Districte Sants-Montjuïc Punt Multimedia Barcelona
Consulado-Geral do Brasil Barcelona

– castellano –
VIERNES 15 Y SABADO 16 DE JULIO DE 2016 _ PUNT MULTIMEDIA, BARCELONA
VIDEOARTE, MAPPING, PERFORMANCES AUDIOVISUALES, INSTALACIONES, DEBATES Y NUEVAS MEDIAS.
HORARIO: 20HS HASTA LAS 02HS
LOCAL: PUNT MULTIMEDIA, CASA DEL MIG. MUNTADAS 5

VISUAL BRASIL _ Escenario Global Bass

Tras trece ediciones presentando más de 300 artistas internacionales, el encuentro de 2016 realizará dos noches de mucho ritmo en el Parque de la Espanya Industrial.

El día 16 celebrará una fiesta de Tropical Bass con los artistas: SonikGroove del proyecto Gozalow, Barrio Lindo de Argentina, de Francia y de Jerusalem destacamos el artista Tropikal Camel. Para esta ocasión iremos presentar también el live audiovisual del grupo Sound Skultur. Residente en Barcelona destacamos el Dj Grounchoo, artista actuante en la escena catalana de música balcánica. Destacamos también la increíble performance de los brasileños Venga,Venga y el potente grupo Animal Chuki que presentarán una muestra de lo mejor de la cumbia electrónica.

La segunda noche viene con mucha potencia sonora con la participación de los artistas Zócrulos del Coletivo Beat Selecter Brasil, Pedro Makonnen del Colectivo Afrodelika, el francés Nixtamal y el grupo Nativo. Para completar este cartel contamos con la presencia de Scooby Dub y del francés Rafael Aragon, renombrado músico internacional.

El VISUAL BRASIL es un festival realizado por VJs que tiene como objetivo crear un entorno de visuales potentes que lleven el público a un ambiente de inmersión sensorial y creativa. Proyectando sus sueños en pantalla estarán los VJ Froch dnd y VJ Ovideo; de Brasil: Vinicius Luz,VJ Eletroiman y VJ Vigas. Otro punto importante del festival es la presencia del Studio Aszyk, Aszyk es un estudio multidisciplinar que mezcla en su directo técnicas como el diseño, la animación y la ilustración, una experiencia memorable llena de colores. El festival VISUAL BRASIL asegura un año más la reunión de VJs muy importantes y premiados a nivel mundial.

VISUAL BRASIL _ Escenario DUB

El Visual Brasil abre en esta edición un nuevo espacio cultural dentro del festival el Escenario Dub, un estilo musical que se extiende desde hace más de 50 años alrededor del mundo y que se ha arraigado en lo más profundo de la sociedad brasileña. En esta oportunidad contaremos con el productor local Bruno Lima del Estudio Sonoro. Brasileño de nacimiento residente en Barcelona nos trae la propuesta de un nuevo espacio dedicado al sound system: equipos totalmente artesanales que nos harán vibrar y vivir una experiencia diferente. Junto a su socio Jahel Chacon montarán su equipo llamado Babel Sound System, que divulgará el trabajo de artistas locales y nacionales tornando esta edición del festival aún más potente.

VISUAL BRASIL _ SEMINARIO LUZ Y SONIDO; CONTROL, SINCRONÍA E INTERACCIÓN

La video proyección ha abandonado el “encuadre” clásico, heredado de la tradición pictórica occidental, para apropiarse del espacio físico. En este camino, el uso de video proyectores como fuentes lumínicas y la utilización, control y programación de elementos lumínicos digitales, Luminarias LED o diodos Láser, aportan una serie de innovaciones en distintas áreas de la creación escénica, la música, las instalaciones interactivas, la arquitectura o el Live AV.

VISUAL BRASIL _ INSTALACIONES

La asociación audiovisual Telenoika propone un espacio de reflexión audiovisual dentro de la programación del Festival VISUAL BRASIL. Con el Espacio TK LAB, o colectivo crea una posibilidad para divulgar propuestas de instalaciones, mapping y performances audiovisuales.

El TK LAB es un grupo de investigación que se reune todas las semanas en Telenoika para experimentar con herramientas y recursos audiovisuales.

Es un espacio de trabajo y experimentación para realizar proyectos concretos, abierto a la reflexión y formación de nuevos creadores. El TK LAB tiene como objetivo fomentar y favorecer el incremento de nuevos miembros a la comunidad AV y mejorar la calidad de las propuestas artisticas en Catalunya.

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.