Telenoika
Mapping nadalenc

Mapping nadalenc

Mapping nadalenc amb mainada de L’Hospitalet de l’Infant

 

MAPPING NADALENC

Aquest espectacle que es projecta sobre la façana de l’Hospital del Coll de Balaguer de l’Hospitalet de l’Infant incorporarà enguany les figures festives del municipi. L’espectacle té una durada d’uns 8 minuts i s’estrenarà el divendres 11 de desembre. Es podrà veure durant tot el Nadal (els dies 11, 12, 16, 18, 19, 23 i 30 de desembre de 2020 i el 2 de gener de 2021, a les 18 h, a les 18.30 h, a les 19 h i a les 19.30 h).

Els protagonistes que des de l’any 2015 es projecta a la Plaça Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant, sobre la façana d’aquest conjunt monumental del s.XIV, seran, com cada any, els alumnes de P5 de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant i de l’Escola Valdelors de Vandellòs.

A aquesta seixantena de nens i nenes, l’equip de TekaLab els ha gravat aquest mes de novembre, distribuïts per grups, en dues sessions diferents, al plató de la Televisió de Vandellòs, amb la tècnica del Chroma Key, per simular la seva participació en les diferents escenes típiques del Nadal al municipi.

Enguany, com a novetat, apareixeran en el mapping les figures festives del municipi: l’Home dels Nassos, els gegants de l’Hospitalet, el gegantó Frare Celestí, el Cavallet de Mar, els Capgrossos i lo Boc de Vandellòs.

Pel que fa a la música, el nou mapping inclourà nadales tradicionals catalanes interpretades per la soprano Olga Miracle i arranjades pel pianista i compositor Jordi Tomàs, segons ha explicat la coordinadora de Telenoika, Pamela Gallo.

Inscripció

Mapping nadalenc
  Puja comprovant / Sube comprobante / Upload bank receipt.
  Files must be less than 2 MB.
  Allowed file types: jpg jpeg png pdf.

  Pagament / Payment / Pago
  IBAN: ES30 3025 0001 1614 3312 7523
  BIC: CDENESBBXXX
  Banc: Caixa d'Enginyers
  ASSOCIACIO CULTURAL TELENOIKA
  Concepto: nom del taller / workshop's name

  recordeu pujar l'arxiu del rebut / remember to upload the bank receipt / recordad subir el fichero del recibo

  Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

  Telenoika

  Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
  (CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.