Tags membres i col·lectius: directe

dani-miracle

neokinok

Daniel Miracle //////

Artist and audiovisual creator and has worked in various areas such as art, education, international cooperation , communication, electronics, etc. In 1998 creates http://neokinok.tv dedicated to research and development of experimental television. He has made several exhibitions, workshops and projects about communication platforms and temporary television channels in different centers in Europe , Africa and America. Currently working with http://telenoika.net, http://lamosca.tv and http://laveinal.cat. He has developed different works as http://mangorodja.org/, http://experimentaltv.org/, http://opentaqafa.experimentaltv.org/ , http://tvlata.org/ , http://shuawa.escuelab.org/.

HNiC

Híbrida, Nen i Cavall

Híbrida, Nen i Cavall

Trio format per Martí Ruiz, Aleix Pitarch i Marc Pitarch. A la recerca, des de fa més de 10 anys, al voltant dels límits d’allò convencional per a una banda aparentment de rock. Han publicat en lliure descàrrega diversos treballs al seu segell (Hamsterloco) i el 2013 han publicat Permafrost amb la discogràfica barcelonina Spa.RK.

Si hi ha quelcom que caracteritza aquesta formació musical és la seva dificil classificació: indie ambient, electrònica paisatgística, drone, shoegaze, post-rock extraterrestre.

Treballs publicats:
Permafrost. Spa.RK (sp25cd, 2013)
Pedralbes. Hamsterloco (HL045, 2012)
EP Zero. Hamsterloco (HL022, 2006)
Híbrid19962004. Hamsterloco (HL004, 2005)

insectotropics

Insectotròpics

Insectotròpics és una companyia artística que neix el 2011 a Barcelona arrel de la unió d’artistes amb trajectòries de diferents àmbits i llenguatges amb ganes d’experimentar la fusió i interacció de les seves diferents disciplines per a la creació de nous espectacles multidisciplinars.

El treball d’Insectotròpics és una aposta de llarg recorregut. Es centra en desenvolupar una nova forma de relació amb el món de les arts i en la recerca d’un llenguatge propi.

kashba

Kashba

K a s h b a neix de l’entusiasme per la indagació de la música electrònica més càlida. Del reconeixement dels sentiments més sincers. El grup està format per dos membres de la Comunitat Audiovisual Telenoika: K-sero, conegut pel seu llarg recorregut com a músic electrònic i membre de Los Subwoofus. I Babi Rodríguez, BabiÓ vj, artista visual ara dedicada a projectar la seva veu. El resultat d’aquesta unió es condensa en atmòsferes que oscil·len entre la cadència del trip-hop i el ressò de les cultures. Però sobretot, i fugint de catalogacions, representa el naixement d’una nova personalitat musical.

Continuar leyendo

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.