Arxiu: Pessics Electrònic

Des de l’Associació Cultural Telenoika estem molt interessats en tot allò que té a veure amb el món audiovisual i la tecnologia. En una de les diferents activitats que programem, estem organitzant unes jornades mensuals gratuïtes que es basen en la possibilitat d’oferir a artistes emergents de la música electrònica, en totes les seves vessants, la possibilitat de fer un concert (live) en el nostre local, per tal de promoure i donar a conèixer el seu treball.

En aquests temps de dificultats, que arriben a tots els àmbits, inclòs el musical, sabem que és difícil actuar davant el públic. Així doncs, des del col·lectiu Telenoika estem posant en funcionament els “Pessics Electrònics” per tal de possibilitar que aquests artistes tinguin un espai de qualitat on poder presentar els seus treballs en unes bones condicions i que el públic pugui gaudir de manera gratuïta d’aquests concerts. D’aquesta manera, també intentem impulsar i promoure espais alternatius a Barcelona o poder gaudir de bona música electrònica.

PESSICS ELECTRÒNICS Vol.14@TELENOIKA

PESSICS ELECTRÒNICS Vol.14@TELENOIKA

Live A/V – Rammsy (Xile-BCN)

Rammsy és el nom artístic d’un músic i productor xilè que va engegar la seva carrera amb la música electrònica cap al 2005. El resultat va ser “Mitocondria”, un treball d’experimentació i recerca sonora.

Provinent del món del Jazz i el Post-Rock amb la seva banda “Mota”, s’endinsa a l’electrònica amb influències com Orbital, Plastikman o Aphex Twin.

Després de treballar durant alguns anys dins el circuit de Clubs de Santiago de Xile, decideix orientar la seva producció musical a la pista de ball amb estils que van desde el Nu Disco fins al Classic House.

El seu últim treball “The Light” Ep, va ser ampliament elogiat a la revista online XLR8R gràcies al seu tema “Llobregat”, inspirat i creat a la ciutat de Barcelona.

Actualment forma part del segell Discos Pegaos, i ja està preparant el segon Ep.

A més, va participar al passat Sonar 2014 I+D amb el seu altre projecte R-Control.

Lloc i data:

Data: 22/11/2014

Lloc: Telenoika – Sala Conservas (C/ Sant Pau, 58 -Raval- BCN)

Horari: 19.00h-22.00h

Entrada lliure

Més info:


Rammsy «The light» (dps13)


http://www.xlr8r.com/mp3/2013/10/llobregat
http://www.jacobinodiscos.cl/discos/jac26.html
http://wwww.r-controlmusic.com
https://telenoika.net

Pessics Electrònics, vol.13

PESSICS ELECTRÒNICS Vol.13@TELENOIKA

Live A/V – Cat Complex (BCN) + Dj Spy (BCN)


Cat Complex
és Angel Riba Plà, (Angel.led), fill del mitic cantautor Pau Riba. Músic, productor i artista multidisciplinari I totalment autodidacte, ha begut de la música desde ben petit, i ben aviat va començar a produir els seus propis treballs de música electrònica feta amb ordinadors i sintetitzadors. Recentment s’ha dedicat a fer Remixes, per exemple el clàssic Juliet de Robbin Gibb, que s’ha convertit en el quart tema més descarregat del blog elbo.ws, o Pastora Remix Ed, una selecció de remixes del grup Pastora que ha realitzat junt a l’artista barceloní Sidechains.

En aquest Pessic Electrònic, Cat Complex ens presentarà un contundent live carregat de hits, dins un espectacle amb video i leds sincronitzats, tot realitzat per ell mateix, mesclant electro, house i techno amb el so i estil propi que el caracteritza.

Lloc i data:

Data: 18/10/2014
Lloc: Telenoika – Sala Conservas (C/ Sant Pau, 58 -Raval- BCN)
Horari: 19.00h-22.00h
Entrada lliure

Més info:


https://myspace.com/catcomplex

https://telenoika.net

Pessics Electrònics, vol.12@Telenoika


PESSICS ELECTRÒNICS Vol.12@TELENOIKALive A/V – Bartolí amb accent a la I (BCN)


Els Pessics ja són aquí altre vegada! I per començar aquesta segona temporada, us tenim preparat un SHOW amb majúscules que segur no deixarà a ningú indiferent.

Abel Bartolí (compositor i productor), Toni Liñan (bases I scratch), I el Primo Nulasc (Vj I veus), tots procedents de Tiana, ens tenen preparat un show contundent I divertit especial per aquesta actuació a Telenoika.

Influenciats per Beastie Boys, Jimi Hendrix, Frank Zappa, o Pau Riba entre d’altres, aquesta formació catalana ha aconseguit fer una mescla de rock, hip-hop, funk I música electrònica totalment anàrquica I acord amb els temps actuals.

Lloc i data:

Data: 20/09/2014
Lloc: Telenoika – Sala Conservas (C/ Sant Pau, 58 -Raval- BCN)
Horari: 19.00h-22.00h
Entrada lliure

Més info:

https://www.facebook.com/pages/Bartol%C3%AD-Amb-accent-a-la-I/1478487379052566


https://telenoika.net

Pessics Electrònics, vol.11@Visual Brasil 2014

PESSICS ELECTRÒNICS, VOL.11@TELENOIKA

PESSICS ELECTRÒNICS@VISUAL BRASIL 2014

S’acaba la temporada, i en aquesta ocasió els Pessics Electrònics formaran part de la 12ena Edició del Festival Visual Brasil de Barcelona, que tindrà lloc els dies 18 i 19 de Juliol al Parc de l’Espanya Industrial (http://festivalvisualbrasil.com/).
En aquest espai Pessics, hi actuaran:

-Brun (Telenoika -BCN/Madrid)

-K-sero (Telenoika-BCN)

-Dj. Moscardonzzz (Telenoika-BCN)

Visuals a càrreg de Vj Láubaine.

Data: 19/07/2014
Lloc: Punt Multimèdia
Casa del Mig. Parc de l’Espanya Industrial.
Muntadas 5 – 08014 Barcelona 

Inici


Horari: 22.00h-02.00h
Entrada lliure

Més info:

http://festivalvisualbrasil.com/https://telenoika.net
www.soundcloud.com/telenoika
www.mixcloud.com/telenoika

Pessics Electrònics, vol.10

Live A/V – Electroputas (XX Records/Satélite K)- Presentació del nou disc: «RabiaKtiva LP»

«Electroputas», que compleixen 10 anys com a grup, tornen a la càrrega amb el seu tercer treball de llarga durada, a més de varis EP’s de remixes, amb signatura pròpia, que ja estan sortint al mercat. Aquest nou treball, composat per 10 temes inèdits, mescla l’activisme social amb la música electrónica creant una Banda Sonora Original i Enèrgica ideal per a persones inquietes en temps de crisis. Una generació que reflexiona sobre el model de societat que ens han portat polítics, banquers i empresaris, però sense oblidar l’element despresuritzador del ball, terapèutic i necessari.

Lloc i data:

Data: 22/06/2014
Lloc: Telenoika – Sala Conservas (C/ Sant Pau, 58 -Raval- BCN)
Horari: 19.00h-22.00h
Entrada lliure

Més info:

www.electroputas.net
www.facebook.com/electroputas
www.soundcloud.com/electroputas/
www.youtube.com/electroputas
www.twitter.com/electroputas
https://telenoika.net
www.soundcloud.com/telenoika
www.mixcloud.com/telenoika

Stream:

Pessics Electrònics vol.9@Telenoika

PESSICS ELECTRÒNICS Vol.9@TELENOIKA

Live A/V – Projecta Na! (Igualada) – Presentació del nou disc: «Recorda!»
DJ Beatrix (Telenoika-BCN)

PROJECTE NA! és el nou projecte Electro-Trip-Pop de K. & UDRI, l’alter ego del productor i músic ANTONIO K. PUERTAS ( http://antoniok.jimdo.com) i del bateria i percussionista UDRI VERA.

PROJECTE NA! neix el 2009 de la recerca d’un canvi en la forma de fer o de crear la música d’aquests dos compositors, amb una mirada més electrònica, basada sobretot en loops de ritme acompanyants de línees vocals. Però, malgrat ser una banda «mínimal» en aquest sentit, no per això és simple. Tots els loops que usen són de collita propia, fets «artesanalment» i transformats digitalment. La simplesa del mínimal es veu encoberta per aquests loops i per les diferents melodies de veu que les envolten. El seu lema és “Menys és més”, i les seves composicions, tan particulars, així ho demostren.

En aquest Pessic de Maig, presentaràn el seu primer àlbum, una Òpera-Electrònica sota el títol “Recorda!”. El disc inclou el relat de la història de Max, un noi decebut del món que decideix fugir de tot fins a trobar la resposta correcta. El llibret està escrit per Bet Gàrgola i il.lustrat per Jordi Solà. L’àlbum s’editarà a finals de maig gràcies al crowfunding que acaben d’aconseguir I si tot va bé el tindran per a aquests Pessics.

Lloc i data:

Data: 24/05/2014
Lloc: Telenoika – Sala Conservas (C/ Sant Pau, 58 -Raval- BCN)
Horari: 19.00h-22.00h
Entrada lliure

Més info:


http://www.projectena.com/
http://vimeo.com/projectena
https://myspace.com/newattitudeprojecte

www.mixcloud.com/bernat-vea-beatrix/
https://telenoika.net

Stream:
http://telenoika.net/live

pessics_gran_transparent

Pessics Electrònics, vol.8

Live A/V – Matka & Id:Mora (CZ) – Projecte ENTER:NOTHING
Live A/V – Ksero (NST-Telenoika-BCN) – Presentació del nou disc: «100% K-sero»


ENTER:NOTHING és un projecte on les idees provenen bàsicament de la destrucció.
«Es tracta de provocar i localitzar els errors del sistema, trencar aquesta realitat en trossets petits i tornar a construir la nostra pròpia realitat . Darrera cada error per nosaltres existeix una via d’escapament, un accés a realitats paral.leles.»
El resultat és un subversiu espectacle d’imatge i só, units en una mescla aclaparadora, on la força i l’emoció guanyen tot el protagonisme.


K-SERO
, membre del col.lectiu NoSoloTechno i Telenoika, presenta a Conservas oficialment: «100% K-sero». Es tracta del seu primer treball en solitari, realitzat integrament per ell mateix, als estudis «La Rampeta» (Tarragona). Amb un total de 20 tracks, ens endinsarà en un viatge musical a través de tot tipus de paisatges sonors.

Data :12/04/2014
Lloc: Telenoika – Sala Conservas (C/ Sant Pau, 58 -Raval- BCN)
Horari: 19.00h-22.00h
Entrada lliure

Més info:
www.videoheretic.comhttp://matkainc.blogspot.com.es/
www.discogs.com/artist/Matka
http://matkaidmora.wordpress.com/
www.vimeo.com/idmora

https://myspace.com/ksero

https://telenoika.net

Stream: http://telenoika.net/live

Pessics Electrònics, vol.7

08/03/2014, 19h – a Telenoika (C/ Sant Pau, 58 -Raval- BCN) – Entrada lliure

Dj Oriol Pastor (Telenoika-BCN) + Yang 02 Vj( Japó)
Dj Moscardonzzz (Telenoika-BCN) + Vj Oriol Pastor(Telenoika-BCN)

En aquesta edició dels Pessics Electrònics, hem volgut aprofitar l’estada a Barcelona de Takahiro Yamaguchi (a.k.a. Yang02), dissenyador i artista multidisciplinar japonés, per mostrar un altre concepte d’entendre el vjing.

El responsable de controlar els beats d’aquesta vesprada serà Oriol Pastor, dj i artista multidisciplinar membre del col.lectiu Telenoika, amb un fresc i contundent dj set de Deep House, ideal per una tarda de dissabte d’una entrant primavera calenteta.

+INFO ::
http://yang02.org/


http://www.oriolpastor.com/


https://telenoika.net

Pessics Electrònics, vol.6

Pessics Electrònics vol.6 @TELENOIKA
8 de febrer de 2014, 19h a Telenoika, C/ Sant Pau, 58 -Raval- BCN

Headbirds (live A/V, Banyoles-GI)
+ Dj Beatrix (Telenoika-BCN)

Darrera Headbirds hi ha Daniel Guijarro, artista de música electrònica, membre del grup C156 i membre col.laborador del netlabel El Segell (del Primavera) (http://www.elsegell.com/). Al seu costat, i a la part visual, Xavier Gibert és Off://tv (membre del col.lectiu Telenoika).

En el segon Tastet AV de l’any, ens presenten un directe audiovisual que podria estar etiquetat com a «Bass music», amb baixos flotants que ens aixecaran del terra, melodies insitents i hipnòtiques que recorden al techno, veus processades amb un exquisit sentit de l’humor i tot complementat amb una mescla visual d’imatges d’una decadent societat de consum.

Ens podreu seguir en directe per streaming des de l’adreça :: http://telenoika.net:8004/pessics.ogg

pessics_peq_transparent

Pessics Electrònics, vol.5::DOCUMENTACIÓ

Wooky -live A/V (BCN) + Videocratz (Telenoika-BCN)
+ Dj Moscardonzzz (Telenoika-BCN)

18 de gener de 2014, 19h a Telenoika, C/ Sant Pau, 58 -Raval- BCN

Començarem l’any gaudint d’una primicia audiovisual. La presentació oficial de «Montjuïc», el nou treball de Wooky, alter ego d’Albert Salinas, (fundador del segell Lapsus Records www.lapsus.bandcamp.com ).
Montjuïc esdevé d’aquesta manera la darrera publicació del segell Spa.RK (www.sparkreleases.com).

Al directe l’acompanyarà Miki Arregui, aka Videocratz, artista visual, membre del col.lectiu Telenoika i qui, entre altres coses, des de ja fa un temps completa l’altre meitat d’aquest tàndem audiovisual; aportant un imaginari sorgit tant de la interpretació de la música de’n Wooki, com del diàleg amb aquest.

Wooky & Videocratz ens proposaran un directe audiovisual farcit de sons orgànics i melodies avantguardistes guiades per un replantejament imaginatiu, fresc i decididament pop de les bases de la electrònica intel.ligent (IDM) de principis dels anys 90, i que vindran acompanyades d’un viatge visual creat específicament per a la seva reproducció en el directe; aportant als ritmes electrònics d’aquesta sessió, certs nivells de realisme, fantasia, abstracció, distorció,…

Es podrà adquirir el disc en format fisic aquest mateix dia, abans que surti al mercat el dia 20 de Gener.
Entrada Lliure
En directe, per streaming :: http://telenoika.net:8004/pessics.ogg

+INFO::
https://wooky.cat
http://lapsusrecords.cat

IniciPodeu veure treballs a http://vimeo.com/mikiarregui

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.