Telenoika
Espectacle Con Versos – Festival Katharsis 2022
|

Espectacle Con Versos – Festival Katharsis 2022

Espectacle teatral en el marc del Festival Katharsis, Teatre Lliure, Montjuïc

Al Gener de 2022 Telenoika va produïr el Espectacle Con Versos de la cía. El arabescoen el marc del Festival Katharsis del Teatre Lliure de Montjuïc.

La formación El arabesco propone un recorrido para solo 6 espectadores en las catacumbas de Montjuïc. Seguirán el hilo de una larga historia contada a corta distancia.

Nos da la impresión de que al público de teatro no le va a gustar mucho este espectáculo; hay demasiadas referencias históricas y, por momentos, parece una clase de instituto.
Irónicamente, a los apasionados de la historia tampoco les interesará demasiado una obra, poco académica, que no solo omite nombres y fechas relevantes, sino que, además, se cuenta con objetos, haciendo algo de teatro.
Por si fuera poco, la obra dura dos horas y, aunque al principio te haga gracia, verás como, al final, te resulta un peñazo.
_El arabesco

¿Qué nos define? Esta es la pregunta que centra la edición de Katharsis 2022, unida al origen de este programa especial con el que ponemos en cuestión constantemente qué es teatro. Los proyectos programados este enero intentan responder al concepto de identidad: qué es y cómo influyen en esta idea abstracta nuestra historia personal y colectiva, nuestro cuerpo, nuestras raíces y nacionalidades, nuestra clase social, nuestro género, nuestros deseos y miedos, y el espacio y tiempo que compartimos con los demás.

Horario

Mi. a S. 20.00 h
D. 18.00 h

AFORO
6 personas

Duración

2 h

Espacio

Montjuïc. Foso Sala Fabià Puigserver

Idioma

En castellano

Precio

9 € – 29 € / Abono Katharsis 39 € (3 entradas)

Dates: 19/01 – 30/01/22

Lloc: Montjuïc. Foso Sala Fabià Puigserver

HORARI: de dimarts a dissabte a les 20.00 h

Dg. a les 18.00 h

Durada: 2 hores

AFORAMENT: 6 persones

La formació El arabesco proposa un recorregut per a només 6 espectadors a les catacombes de Montjuïc. Seguiran el fil d’una llarga història explicada a distància curta.

Ens fa l’efecte que al públic de teatre no li agradarà gaire aquest espectacle; hi ha massa referències històriques i, a estones, sembla una classe d’institut.
Irònicament, als apassionats de la història tampoc els interessarà gaire una obra, poc acadèmica, que no només omet noms i dates rellevants sinó que, a més, és explicada amb objectes, fent una mica de teatre.
Com si això no fos prou, l’obra dura dues hores i, tot i que al principi et faci gràcia, ja veuràs com, al final, se’t farà una muntanya.

_El arabesco

Què ens defineix? Aquesta és la pregunta que centra l’edició de Katharsis 2022, que va lligada a l’origen d’aquest programa especial en el qual ens qüestionem constantment què és teatre. Els projectes programats aquest gener intenten respondre al concepte d’identitat: què és i com influeixen en aquesta idea abstracta la nostra història personal i col·lectiva, el nostre cos, les nostres arrels i nacionalitats, la nostra classe social, el nostre gènere, els nostres desitjos i pors, i l’espai i temps que compartim amb els altres.

CREACIÓ, TEXTOS I INTERPRETACIÓ

El arabesco

COCREACIÓ ESCÈNICA I TÈCNICA

Daniel Miracle

COL·LABORADORS

Michael Gadish, Hannah Bilsky, Olga Miracle i Hugo Barbosa

PRODUCCIÓ EXECUTIVA

Pamela Gallo

AGRAÏMENTS

Víctor Molina, Laia Alberich, Jordi Berenguer, Luís Paadin i Sei Watanabe

AMB EL SUPORT DE

Teatre Lliure, Festival Citemor, Festival Linha de fuga, Neokinok i Telenoika

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.