News world

Wed, 25/01/2017 - 17:45 · per neokinok

Tecno-Lògica: Jornades de tecnologies lliures per a moviments socials

Tecno-Lògica: Jornades de tecnologies lliures per a moviments socials

Una trobada i molta il·lusió han desembocat en aquestes jornades de lògica tecno, en què compartirem saviesa i eines per a un ús intel·ligent, lliure i humà (ergo no capitalista) de les noves tecnologies.

retrotraer

Programa detallat:

Wed, 29/06/2016 - 16:31 · per nuriaalcober

FESTIVAL FADE Cellera de Ter del 29 de juny al 2 de juliol

En unes circumstàncies socials com les actuals i amb un país torpedejat a la seva línia de flotació en molts aspectes, el fet de destinar diners públics a organitzar un festival d’art digital i electrònica pot semblar ridícul i fins i tot arribar a molestar.

Tot i això, després de set edicions i la participació de centenars d’artistes, investigadors i formadors, des del FADE continuem reivindicant la importància que suposa el fet de posar en contacte a aquests professionals amb el públic en general.

Wed, 30/03/2016 - 10:28 · per Raimon
Concurs FIMG: La convocatòria es tanca el 28 d'abril!

Festival Internacional de Màpping de Girona 2016: ja està en marxa!

Ja està en marxa la propera edició del Festival Internacional de Màpping de Girona 2016, que aquest any es celebrarà entre els dies 22 i 24 de juliol. Si esteu interessats a participar al concurs, afanyeu-vos, la convocatòria tanca el dijous 28 d'abril de la setmana que ve!

Thu, 11/02/2016 - 13:28 · per neokinok

LA PEDRERA: MOVIMENTS GRANADOS

Un espectacle singular de producció pròpia concebut expressament per a La Pedrera i dirigit per Xavi Bové, en el que es representen visualment peces d’Enric Granados mitjançant l’anàlisi del so dels instruments interpretats en directe i del moviment del director musical. Un espectacle a la façana de La Pedrera que uneix harmònicament la llum, la música i l’arquitectura i que és a la vegada un homenatge al gran compositor català, Enric Granados, en el context de les celebracions del centenari de la seva mort.

Wed, 30/09/2015 - 19:58 · per neokinok

TELENOIKA 15 ANYS - SEM-ART AV

17 d'0ctubre de 2015
Convent de Sant Agustí

Carrer del Comerç, 36

El SEM-ART AV pretén reflexionar sobre les diferents manifestacions que podem trobar dins d'aquest camp de creació contemporània, des d'una perspectiva històrica que ens ajudi a comprendre el context i evolució d'aquestes disciplines artístiques.

Wed, 08/07/2015 - 20:45 · per neokinok

FIMG2015::WORKSHOPS

Del 24 de julio al 2 de agosto la ciudad de Girona celebra la II edición del Festival Internacional de Mapping de Girona (FIMG)

http://es.fimg.cat/workshops/

WORKSHOPS

Del 28 al 30 de julio en la Casa de Cultura de Girona
La Casa Cultura de Girona acoge un conjunto de Workshops relacionados con el primer Congreso Internacional de Mapping organizado por el Festival Internacional de Mapping de Girona.

Pages

Subscribe to RSS - News world