Mon, 08/04/2013 - 18:39 · per telenoika
telenoika feedback experience

Telenoika Feedback Experience

directe audiovisual sobre els retorns i els errors que generen mescladores de vídeo i de so.

En aquest directe audiovisual d'estètica abstracta es vol parlar tant dels processos de monitorització caòtica com de les millores humanes basades en l'intercanvi i la lliure circulació del coneixement.
La realimentació (en anglès, feedback) és un procés viu, de difícil control. Ens parla dels errors, dels cicles, dels retorns, dels inputs, dels outputs, de la vida que es genera en els senyals.
És una metàfora emprada habitualment per referir-se a processos intel·ligents en les màquines, l'anomenada intel·ligència artificial, si és que alguna vegada la intel·ligència pot ser artificiosa. La pregunta que suposa l'error i la resposta que genera la realimentació són processos molt propers a l'assaig / error de l'aprenentatge humà. Les màquines aprenen i contesten.
Una trobada de diversos creadors de la Comunitat Audiovisual de Telenoika, la comunitAV.

ENG: Telenoika Feedback Experience” is a get-together of various creators in Telenoika'’s creative community, which will experiment with the responses and errors generated by video-mixers of different generations.
Feedback is a hard-to-control live process. It talks about errors, cycles, responses, inputs, outputs and the life emerging from the signals.
It’s a metaphor usually applied to intelligent processes in machines –what’s come to be known as Artificial Intelligence, if there could ever be such a thing. The question triggering the error and its feedback are processes very close to that of human trial-and-error learning. Machines learn and respond.

Contacte: 
tfe@telenoika.net
Projecte en actiu: 
Si

Projectes comunitAV

 • Radial

  Radial es una experiencia audiovisual totalmente inmersiva. Creado a partir de 8 cabezas móviles láser y una escultura de luz cinética, transporta al espectador a un viaje sinestésica y abstracto. Mientras permaneces en el centro de la instalación, comienzas a ser rodeado por composiciones sincronizadas de luz tridimensional, sonido multicanal y los hipnóticos patrones de color en movimiento de " La Partícula".
  Radial es un viaje sensorial inolvidable impulsado por tecnologías de vanguardia DIY.

  radial playmodes mid telenoika
 • Blaus

  Blaus nos introduce en el terreno abstracto de geometría tridimensional en el tiempo.

  blaus playmodes mid telenoika
 • Project 445

  El Project 445 es un juego de luz DIY usando diodos laser azules de 445nm de 2W extraídos de un video-proyector laser de gran público. Todo está controlado con Arduino. El firmware se puede modificar muy fácilmente para controlar los lásers con cualquier tipo de software o protocolo. Este proyecto se ha iniciado antes de que existía Hypernoika y la primera cabeza láser de prototipo se monto en Abril del 2011.

  project 445 hypernoika
 • GenVJ

  Hypernoika presenta el proyecto GenVJ, una aplicación de VJ ing para la consola Sega Megadrive / Genesis.

  De momento este proyecto esta en phase de desarrollo.
  Tendrá que estar utilizado por Marc Koulomek en el Sónar 2012 en Barcelona.
  Utilizando el mando de la consola, podrás controlar varios parámetros que ofrecen cada set visual, como si fueras jugando a un juego vídeo.

  Mas info en la web de hypernoika www.hypernoika.cc

  genvj
 • LaserPaint

  El LaserPaint es un sistema que permite dibujar en paredes, edificios o monumentos utilizando un puntero laser como si fuera un pincel. El dibujo es captado por una cámara de video que se coloca mirando hacia el sitio en donde se va a pintar. Un programa informático especialmente diseñado por nosotros analiza las imágenes y calcula las coordenadas correctas de en donde el video proyector tiene que proyectar el trazo en tiempo real. ¡Una nueva alternativa de expresión artística innovadora y original!

  laserpaint 1
 • Telenoika Feedback Experience

  directe audiovisual sobre els retorns i els errors que generen mescladores de vídeo i de so.

  telenoika feedback experience
 • Retrogaming Live/DJ 2.0

  Retrogaming Live/DJ 2.0 és un directe audiovisual d'en Koulomek, una mirada romàntica al so de les consoles de videojocs d'antany (Sega Megadrive, NES i SNES). És una mena de sessió de DJ amb cançons de videojocs, on caixes de ritmes, sintetitzadors i una Megadrive ho converteixen en un directe audiovisual.

  Durant l'actuació, els assistents poden enviar a través de Twitter títols de videojocs clàssics, que passaran a formar part de la actuació.

  retrogaming koulomek
 • Proyecto Híbridos

  El Proyecto Híbridos Live AV Streaming, es un espacio para pensar y discutir nuevas posibilidades de producción e investigación en el campo de la experimentación audiovisual contemporánea.

  proyecto hibridos
 • Kashba Live

  Kashba és un càlid directe de música electrònica i veu, de vegades acompanyat de visuals.
  Del reconeixement dels sentiments més sincers.

  kashba babi i kasero
 • Mapping de Telenoika

  Equip especialitzat en videoprojeccions arquitectòniques, conegudes com mapping.

  En les últimes dècades, el llenguatge audiovisual destinat a l'espectacle, ha evolucionat considerablement. En bona part ha estat possible, gràcies a una generalització i millor accessibilitat a les noves tecnòlogies per part del gran públic. Aquest fet ha possibilitat a persones creatives, el poder abordar, experimentar i entendre l'art, en noves formes que estan revolucionant els diversos camps de la creació audiovisual.

  mapping telenoika
 • Lapsus Light Interludes

  Comissioned by the Lapsus Festival, <a href="http://www.playmodes.com"><strong>Playmodes</strong></a> worked on the light scenography for the electronic music concerts, where they performed as “Light Jockeys”

 • NITERE.V1::

  CAT::
  Segona versió de NITERE presentat al Visual Brasil '15, Barcelona.
  Espectàcle creat per MAV Lluminescene i ProtoPixel.

  Concepte i disseny:
  LLuminescene + ProtoPixel
  Programació DMX:
  Omar Prole
  Programació i Montatge Leds Strips:
  ProtoPixel
  Composició musical:
  Koulomek i K-sero
  Composició visual:
  Omar Prole y Vj Eletrolman

 • FLorest.A::

  Florest.A
  Instalación Lumínica realizada por MAV Lluminescene y VJ Vigas (Leandro Mendes) en L'Argentera, Tarragona. Agosto 2015.

  Concepción y Diseño: Lluminescene + VJ Vigas
  Programación DMX: Omar Prole
  Composición Musical: K-Sero
  Composición Visual: Omar Prole + VJ Vigas

  Agradecimientos a la Alcaldía de L'Argentera. Tarragona


 • Festa 10 anys Donestech

  Festa 10 anys Donestech
  DISSABTE 28 de 23hrs a 6 hrs
  SOTERRANI DEL PANAM's
  www.donestech.net

 • PINK UMBRELLAS ART RESIDENCY

  Descripció
  INTERNATIONAL ONLINE ARTISTIC OCCUPATION

  Artistic occupation that will show every Monday, at 5 pm GTM-03, the experience of artists from different areas and different places, which they gather to create from a distance and immerse themselves in an experience of language displaced from each artist's "common place", in addition to thinking the Internet itself as a creative and amplified possibility.

  [PT]