tag projectes: directe

kashba babi i kasero

Kashba Live

Kashba és un càlid directe de música electrònica i veu, de vegades acompanyat de visuals.
Del reconeixement dels sentiments més sincers.

El grup està format per dos membres de la Comunitat Audiovisual Telenoika: K-sero, conegut pel seu llarg recorregut com a músic electrònic i membre de Los Subwoofus. I Babi Rodríguez, BabiÓ vj, artista visual ara dedicada a projectar la seva veu. El resultat d’aquesta unió es condensa en atmòsferes que oscil·len entre la cadència del trip-hop i el ressò de les cultures. Però sobretot, i fugint de catalogacions, representa el naixement d’una nova personalitat musical.

proyecto hibridos

Proyecto Híbridos

El Proyecto Híbridos Live AV Streaming, es un espacio para pensar y discutir nuevas posibilidades de producción e investigación en el campo de la experimentación audiovisual contemporánea.

Con el objetivo de estimular la producción colectiva e incentivar la interculturalidad, Híbridos pretende promover intercambios de conocimiento entre artistas de diferentes disciplinas y países, mapeando producciones experimentales en video y generando encuentros de creación colectiva que visan fortalecer una red de colaboración entre América del Sur y Europa.

Los encuentros son realizados mensualmente en Telenoika, en la ciudad de Barcelona. A cada sección tenemos un artista o colectivo invitado, que presenta su proyecto audiovisual en directo y explica al público su metodología de trabajo. Estas dos etapas son complementares, posibilitando al público en un mismo programa apreciar una performance artística y después obtener más informaciones sobre el trabajo visto.

El Proyecto Híbridos ha convivido con los SPA*MED y ER…VA de Telenoika.

El formato descrito pretende despertar el interés del público para este campo de experimentación y ampliar su comprensión con relación a prácticas artísticas y conceptos como: live cinema, VJs, mapping, entre otros…

Híbridos, live AV streaming… organismo vivo que resulta de la mezcla de dos o más VJs distintos o diferentes…
Híbridos Live AV Streaming. Proyecto realizado por VISUAL BRASIL y TELENOIKA

koulomek

Retrogaming Live/DJ 2.0

Retrogaming Live/DJ 2.0 és un directe audiovisual d’en Koulomek, una mirada romàntica al so de les consoles de videojocs d’antany (Sega Megadrive, NES i SNES). És una mena de sessió de DJ amb cançons de videojocs, on caixes de ritmes, sintetitzadors i una Megadrive ho converteixen en un directe audiovisual.

Durant l’actuació, els assistents poden enviar a través de Twitter títols de videojocs clàssics, que passaran a formar part de la actuació.

El directe ha requerit el desenvolupament del generador de visuals per Megadrive Gen.VJ, d’Axel Guillaumet d’Hypernoika, el mòdul de max4live Video Rack Blend, d’en Santi Vilanova de Telenoika i el suport tècnic d’Eduard Llorens.

telenoika feedback experience

Telenoika Feedback Experience

directe audiovisual sobre els retorns i els errors que generen mescladores de vídeo i de so.

En aquest directe audiovisual d’estètica abstracta es vol parlar tant dels processos de monitorització caòtica com de les millores humanes basades en l’intercanvi i la lliure circulació del coneixement.
La realimentació (en anglès, feedback) és un procés viu, de difícil control. Ens parla dels errors, dels cicles, dels retorns, dels inputs, dels outputs, de la vida que es genera en els senyals.
És una metàfora emprada habitualment per referir-se a processos intel·ligents en les màquines, l’anomenada intel·ligència artificial, si és que alguna vegada la intel·ligència pot ser artificiosa. La pregunta que suposa l’error i la resposta que genera la realimentació són processos molt propers a l’assaig / error de l’aprenentatge humà. Les màquines aprenen i contesten.
Una trobada de diversos creadors de la Comunitat Audiovisual de Telenoika, la comunitAV.

ENG: Telenoika Feedback Experience” is a get-together of various creators in Telenoika’’s creative community, which will experiment with the responses and errors generated by video-mixers of different generations.
Feedback is a hard-to-control live process. It talks about errors, cycles, responses, inputs, outputs and the life emerging from the signals.
It’s a metaphor usually applied to intelligent processes in machines –what’s come to be known as Artificial Intelligence, if there could ever be such a thing. The question triggering the error and its feedback are processes very close to that of human trial-and-error learning. Machines learn and respond.

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.