Tags membres i col·lectius: 2D

Cristian Pujante

Con más de 15 años de experiencia profesional en el sector audiovisual, ha demostrado ser un todoterreno en el sector, pasando por operador de cámara, realizador y animador en 2D/3D. En estos últimos años de carrera profesional ha colaborado con Darklight Studio, en la realización de varios videomappings y realizando también videoproyecciones para artes escénicas. Actualmente, también ha realizado talleres de videomapping en la escuela EMAV (Instituto de Medios Audiovisuales de Barcelona) y en BAU (Centro Universitario de Artes y Diseño de Barcelona).

La imatge del poeta de la imatge

Raimon Guarro i Nogués

Actualment treballo sobretot amb Blender com a creador 3D, i també m’agrada l’experimentació amb el medi fotogràfic i videogràfic. Especialment el punt on tots tres, 3D, fotografia i imatge en moviment real, poden confluir. També, a la vegada que experimento amb recreacions plotejades de dibuixos fets a mà i altres fricades opensource, m’agrada mantenir-me fresc en les tècniques tradicionals; vaig a Sant Lluc a dibuixar sempre que puc, i pregunto per dibuixar-les a noies boniques que veig pel carrer.

A Telenoika he participat en els equips de producció de continguts visuals de dos espectacles de màpping i, puntualment i desinteressada, també en altres activitats o iniciatives dins l’Associació. Sempre que sembla bon moment i hi ha prou inscrits, imparteixo tallers de Blender en la programació formativa de Telenoika. També ho faig habitualment a d’altres centres, escoles i institucions de Barcelona. Des de 2012, sóc Blender Foundation Certified Trainer i membre de la Blender Network. http://www.blendernetwork.org/raimon-guarro-i-nogues . En dues ocasions he estat ponent a la Blender Conference que es celebra anualment a Amsterdam, esdeveniment on he participat en quatre ocasions.

omar alvarez proletari arts

Omar Prole

La necesidad nos empuja y el discurso nos motiva.
Tecnología como medio. Sumisos a un fin.
Fin subordinado a los medios.
Imagen real, sincronía y mensaje en un estilo directo, explícito y reivindicativo.

Proletari Arts se formó en el año 2003 por Pablo Pinedo y Omar Prole con la intención de experimentar e investigar en el Video a tiempo Real. Tras formar parte de diversos grupos como Maquina de Turing o ProletariCratz actualmente Proletari Arts es la etiqueta bajo la que Omar Prole desarrolla su actividad como Vj.

Proletari arts:
OMAR PROLE: 665 951 379 BCN

img_20140320_231859

Carlos Padial

Considero la cultura libre como un pilar fundamental de la difusión del conocimiento y de la libertad artística. Por ello prefiero trabajar con herramientas abiertas y software libre. También intento contribuir a ese contexto con la información a veces caótica de mi blog

IR AL BLOG

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.