Telenoika

Raimon Guarro i Nogués

Actualment treballo sobretot amb Blender com a creador 3D, i també m’agrada l’experimentació amb el medi fotogràfic i videogràfic. Especialment el punt on tots tres, 3D, fotografia i imatge en moviment real, poden confluir. També, a la vegada que experimento amb recreacions plotejades de dibuixos fets a mà i altres fricades opensource, m’agrada mantenir-me fresc en les tècniques tradicionals; vaig a Sant Lluc a dibuixar sempre que puc, i pregunto per dibuixar-les a noies boniques que veig pel carrer.

A Telenoika he participat en els equips de producció de continguts visuals de dos espectacles de màpping i, puntualment i desinteressada, també en altres activitats o iniciatives dins l’Associació. Sempre que sembla bon moment i hi ha prou inscrits, imparteixo tallers de Blender en la programació formativa de Telenoika. També ho faig habitualment a d’altres centres, escoles i institucions de Barcelona. Des de 2012, sóc Blender Foundation Certified Trainer i membre de la Blender Network. http://www.blendernetwork.org/raimon-guarro-i-nogues . En dues ocasions he estat ponent a la Blender Conference que es celebra anualment a Amsterdam, esdeveniment on he participat en quatre ocasions.

vaig néixer l’any 1980, sóc llicenciat en Belles Arts i em sento molt còmode sota l’etiqueta que diu que sóc un artesà de la imatge digital. Al blog publico pensaments, informacions o el meu treball. Al meu portafolis podràs veure alguns dels meus treballs. I també pots llegir el meu currículum vitae aquí. Per altra banda, al wiki podràs trobar una part de la meva experiència amb eines de programari lliure, així com altres coses disperses i susceptibles, o no, de trobar en el futur un lloc millor on caure. Entre elles, una pila d’enllaços que he anat acumulant al llarg del temps sobre temes diversos, però especialment al voltant del treball amb mitjans digitals.
Raimon Guarro i Nogués
  • Raimon Guarro i Nogués
  • Raimon Guarro i Nogués

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.