Pessics Electrònics

Des de l’Associació Cultural Telenoika estem molt interessats en tot allò que té a veure amb el món audiovisual i la tecnologia. En una de les diferents activitats que programem, estem organitzant unes jornades mensuals gratuïtes que es basen en la possibilitat d’oferir a artistes emergents de la música electrònica, en totes les seves vessants, la possibilitat de fer un concert (live) en el nostre local, per tal de promoure i donar a conèixer el seu treball.

En aquests temps de dificultats, que arriben a tots els àmbits, inclòs el musical, sabem que és difícil actuar davant el públic. Així doncs, des del col·lectiu Telenoika estem posant en funcionament els “Pessics Electrònics” per tal de possibilitar que aquests artistes tinguin un espai de qualitat on poder presentar els seus treballs en unes bones condicions i que el públic pugui gaudir de manera gratuïta d’aquests concerts. D’aquesta manera, també intentem impulsar i promoure espais alternatius a Barcelona o poder gaudir de bona música electrònica.

Mon, 03/11/2014 - 19:16 · per panray

PESSICS ELECTRÒNICS Vol.14@TELENOIKA

PESSICS ELECTRÒNICS Vol.14@TELENOIKA


Live A/V – Rammsy (Xile-BCN)


Rammsy és el nom artístic d'un músic i productor xilè que va engegar la seva carrera amb la música electrònica cap al 2005. El resultat va ser “Mitocondria”, un treball d'experimentació i recerca sonora.


Mon, 01/09/2014 - 11:25 · per panray

Pessics Electrònics, vol.12@Telenoika


PESSICS ELECTRÒNICS Vol.12@TELENOIKA
Live A/V – Bartolí amb accent a la I (BCN)Els Pessics ja són aquí altre vegada! I per començar aquesta segona temporada, us tenim preparat un SHOW amb majúscules que segur no deixarà a ningú indiferent.


Pessics Electrònics VL012_BARTOLÌ AMB ACCENT A LA I

Mon, 07/07/2014 - 15:38 · per panray
Pessics Electrònics, vol.8

Pessics Electrònics, vol.11@Visual Brasil 2014

PESSICS ELECTRÒNICS, VOL.11@TELENOIKA


PESSICS ELECTRÒNICS@VISUAL BRASIL 2014


S'acaba la temporada, i en aquesta ocasió els Pessics Electrònics formaran part de la 12ena Edició del Festival Visual Brasil de Barcelona, que tindrà lloc els dies 18 i 19 de Juliol al Parc de l'Espanya Industrial (http://festivalvisualbrasil.com/).
En aquest espai Pessics, hi actuaran:


Wed, 16/04/2014 - 17:05 · per panray
Pessics Electrònics, vol.8

Pessics Electrònics vol.9@Telenoika

PESSICS ELECTRÒNICS Vol.9@TELENOIKA


Live A/V – Projecta Na! (Igualada) – Presentació del nou disc: "Recorda!"
DJ Beatrix (Telenoika-BCN)

PROJECTE NA! és el nou projecte Electro-Trip-Pop de K. & UDRI, l’alter ego del productor i músic ANTONIO K. PUERTAS ( http://antoniok.jimdo.com) i del bateria i percussionista UDRI VERA.


Pessics Electrònics_VOL09 // Projecte NA!

Thu, 20/03/2014 - 17:45 · per panray
Pessics Electrònics, vol.8

Pessics Electrònics, vol.8

Live A/V – Matka & Id:Mora (CZ) - Projecte ENTER:NOTHING
Live A/V – Ksero (NST-Telenoika-BCN) – Presentació del nou disc: "100% K-sero"ENTER:NOTHING és un projecte on les idees provenen bàsicament de la destrucció.
"Es tracta de provocar i localitzar els errors del sistema, trencar aquesta realitat en trossets petits i tornar a construir la nostra pròpia realitat . Darrera cada error per nosaltres existeix una via d'escapament, un accés a realitats paral.leles."

Pessics Electrònics_VOL08.2 // K-Sero

Fri, 21/02/2014 - 17:39 · per panray

Pessics Electrònics, vol.7

08/03/2014, 19h - a Telenoika (C/ Sant Pau, 58 -Raval- BCN) - Entrada lliure

Dj Oriol Pastor (Telenoika-BCN) + Yang 02 Vj( Japó)
Dj Moscardonzzz (Telenoika-BCN) + Vj Oriol Pastor(Telenoika-BCN)

En aquesta edició dels Pessics Electrònics, hem volgut aprofitar l'estada a Barcelona de Takahiro Yamaguchi (a.k.a. Yang02), dissenyador i artista multidisciplinar japonés, per mostrar un altre concepte d'entendre el vjing.

Streaming Pessics Electrònics vol.7

Pessics Electrònics_VOL07 // Yang02 (Takahiro Yamaguchi)

Pages

Subscribe to RSS - Pessics Electrònics