Telenoika

Dima-VJ/AV

Dima-VJ és un investigador de la interpretació visual de la música.

Lluny de la cultura urbana, es dedica a la geometria espaial i la seva inflexió en constant moviment, de tendència naturalista, biologista i sideralista, micro-macro-còsmic, psiquedèlic, amb tocs caòtics i hipercolorista, creador d’atmosferes transdimensionals, buscant a partir d’aquest conjunt d’estímuls sonorovisuals, anar més enllà de la percepció…

Basat en música pròpia, amb un ventall sonor des del pop electrònic fins a l’experimental, utilitzant tècniques com l’animació 3D, visualització de so en l’oscil.loscopi i 3D en temps Real amb Processing.

Dima-VJ es el treball visual i aplicat com a VideoJockey desenvolupat pel mateix autor.

Dima-AV is the live Audiovisual developed by Albert Callejo Amat.

Far from the urban culture, his work is dedicated to the geometry of space and its constant morphing, of naturalistic trend, biologistic and sideralist, micro-macro-còsmic, psichedèlic, with chaotic touches and hypercolorist, creates transdimensional atmospheres, searching sonorovisual from this set of stimuli, to go beyond the perception…

Based on own music, with a sound range from the electronic pop until experimental, using techniques like the 3D animation, visualization of sound in the oscilloscope and 3D in Real time with Processing.

Dima-VJ him the work visual and applied as developed VideoJockey by the same author.

es dedica des de 1998 a la interpretació visual de la música-proper al concepte de Vj-amb una llarga llista d’actuacions a Barcelona i la resta de Catalunya. És membre del nucli del col · lectiu Telenoika, on participa en les Jams Audiovisuals i altres esdeveniments. De manera autodidacta, es dedica a la creació de música audiovisual a partir de seqüències Migdia, síntesi electrònica, creació de clips i sets audiovisuals per a performances en directe. Amb el seu projecte Lissajous pren una nova direcció, partint d’elements més simples alhora que més pròxims al concepte de «audiovisual pur».
Dima-VJ/AV
  • Dima-VJ/AV
  • Albert Callejo Amat

Vols més informació sobre Telenoika i de les seves activitats?

Telenoika

Web de l'Associació Cultural Telenoika: C/ Magalhes, 54, baix (Poble Sec) 08004-BARCELONA - NO FIX PHONE NUMBER
(CC BY 3.0) No s'autoritza a cap Entitat de Drets d'Autor a reclamar cap quantitat en el nostre nom.